JAk napisać podanie do Kierownika/ zarządcy WORD??

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

JAk napisać podanie do Kierownika/ zarządcy WORD??

Postprzez Zielon » środa 02 stycznia 2008, 08:32

Witajcie,
Pytanie jak wyżej,
chcę napisać podanie do "kogoś" z WORD"a( Warszawa Bemowo) o szybszy egzamin tzn, w szybszym przediale czasowym. Moj egzamin pisemny jest ważny do marca, do tego nie chche czekać następne 2 miesiace...
Co podać w przyczynie?? cos konkretnego, żeby uznali to podanie. Prosił bym o jakies gotowe :D

pozdrwiam

P.s
Z okazji nowego 2008 roku życzę szerokiej i bezpiecznej drogi
[you] Witaj ! ! :D
Jeżeli masz problem z telefonem napisz!!
Serwis GSM
--> Skup
--> Sprzedaż
--> Naprawa
--> SimLock

Sprzedaż CarAudio
-->Wzmacniacze
--> Głośniki
Zielon

Postprzez bobok » środa 02 stycznia 2008, 10:15

uzyj szukajki było..
bobok

szukajka....

Postprzez Zielon » środa 02 stycznia 2008, 11:02

jeśli było to mnie nakieruj...
Jestem nowy

pozdrawiam
[you] Witaj ! ! :D
Jeżeli masz problem z telefonem napisz!!
Serwis GSM
--> Skup
--> Sprzedaż
--> Naprawa
--> SimLock

Sprzedaż CarAudio
-->Wzmacniacze
--> Głośniki
Zielon

Postprzez marrrta » środa 02 stycznia 2008, 13:25

miejscowość, data (do prawej)

Twoje imię i nazwisko
Twój adres
Twój telefon komórkowy (wszystko co twoje zostaje po lewej)

Sz. P. xxxxxxxxxxxxxxxx
Dyrektor Wojewódzkiego Ośrodka Ruchu Drogowego w xxxxxxxxxxxxxxxxxx
Adres ośrodka
(do prawej)

PODANIE (wyśrodkuj)

Zwracam się do Pana z uprzejmą prośbą o wyznaczenie przyspieszonego terminu egzaminu praktycznego na prawo jazdy kategorii B na dowolny dzień przed datą xxxxxxx 2008r.

Prośbę swoja motywuję tym, iż w wyżej wymienionym dniu mija termin ważności mojego egzaminu teoretycznego. Opłata za kolejny egzamin praktyczny jest już uiszczona (no chyba że nie jest...).

Z góry dziękuję za rozpatrzenie mojego wniosku. Proszę również o telefoniczne powiadomienie mnie o podjętej przez Pana decyzji.

Z poważaniem
Twój podpis
(znowu do prawej)

a tak poza tym wystarczy wpisać hasło "podanie" w opcję "szukaj" i się rozejrzeć :) :
http://www.prawojazdy.com.pl/forum/view ... e&start=15
marrrta

Postprzez ella » środa 02 stycznia 2008, 16:31

Egzamin teoretyczny jest ważny do marca więc wiele ci tego terminu nie przyśpieszą.
Chcesz szybciej to wymyśl lepszą przyczynę tylko, żeby ją względnili powinieneś ją jakoś udokumentować.
ella
Moderator

Postprzez marrrta » środa 02 stycznia 2008, 18:05

ella napisał(a):Egzamin teoretyczny jest ważny do marca więc wiele ci tego terminu nie przyśpieszą.

Dlaczego? To chyba chodzi o to że gdy kończy się termin teorii wtedy już nie masz możliwości zapisania się na kolejny praktyczny bo nie ma miejsc... Ja np poszłam się zapisać pod koniec listopada (teoria była ważna do 10 stycznia 08 - czyli spokojnie 1.5 mies) i już mnie nie zapisali na praktyczny bo miejsca były dopiero na początek lutego. Podanie poskutkowało i dostałam termin na początek grudnia. A nie wiem jak jest teraz z terminami - jeśli już nie wyrabiasz się przed marcem z praktyką to powinno Ci się udać z tym podaniem, a jeśli są miejsca i tak po prostu chcesz wcześniej to może być gorzej...

ella napisał(a):Chcesz szybciej to wymyśl lepszą przyczynę tylko, żeby ją względnili powinieneś ją jakoś udokumentować.

Co do tego nie jestem przekonana. Przynajmniej w WORDzie w Wawie powiedzieli mi, że przyjmują podania tylko od osób którym kończy się termin teorii. Poza tym pytałam się jeszcze dyrektora mojego OSK i stwierdził że lepiej napisać z tą ważnością teorii niż wymyślać inne przyczyny. (ale to może zależy od sytuacji)
marrrta

Postprzez Staps » środa 02 stycznia 2008, 19:49

Hmm.. A znacie jakieś "dobre powody", oprócz kończącej się teorii? :)
Staps

Powrót do Egzamin na prawo jazdy