reaktywacja kursu po 9 latach

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

reaktywacja kursu po 9 latach

Postprzez g.oska » piątek 28 grudnia 2007, 14:00

witam!W 1999 roku zaczełam kurs na prawo jazdy. Zdałam teorie za pierwszym razem i poddałam sie po trzeciej oblanej praktyce.Teraz chcę kontynuować.Wiem że kursy po 98r są ważne ale nie mam pojęcia od czego zacząć. Nie mam żadnych zaświadczeń o ukończeniu kursu, o zdanym czy oblanym egzaminie - czy można je teraz gdzieś otrzymać?I jeszcze jedno - 9 lat temu zdawałam w Krakowie a teraz mieszkam w okolicy Trójmiasta i chciałabym kontynuować tutaj, czy będzie z tym problem?Z góry dziękuje za informacje :D
g.oska

Postprzez Hell_soul » piątek 28 grudnia 2007, 14:19

skoro kurs był ukończony, wystarczy zadzwonić do ośrodka w Krakowie w którym pobierało się lekcji.. Następnie wykupić kilka jazd i nauczyć się pytań testowych (bo one są ważne tylko 6 miesięcy).. złożyć komplet papierów do ośrodka egzaminacyjnego w trójmieście i cierpliwie czekać na egzamin.. :)
Obrazek
Hell_soul

Postprzez ella » piątek 28 grudnia 2007, 16:25

A po co do ośrodka. Tam nie ma Twoich dokumentów. Znajdują się one w Wydziale Komunikacji. Idziesz tam prosisz o przesłanie ich do wskazanego WORD.
Oczywiściwe zanim zapiszesz sie na egzamin musisz mieć jeszcze zaświadczenie o odbyciu dodatkowych (5)jazd po trzech oblanych egzaminach.
ella
Moderator

Powrót do Egzamin na prawo jazdy