przez paw » środa 15 września 2004, 20:48
A wiec zdalem za piatym razem dzisiaj okolo godziny 11:-)
No i po raz pierwszy w poznanskim WORDZie bylo normalnie tzn. tylko w mojej grupce egzaminacyjnej...
Mlody egzaminator, sympatyczny kultularny.....
Plac manewrowy zatoczka, ruszanie pod gorke....
Na luku i przedniej linii zatrzymania bardzo tolerancyjny - ba pomagal wiarze ...a mi pomogl bardzo mocno!
Wyniki manewrow z 10 osob 8 zdalo - co jest wynikiem wrecz absurdalnym w poznanskim WORdzie gdzie, puszczaja po 2- 4 na miasto....a i te dwie panie , ktore ulal - ulal z bardzo ciezkim sercem.....i szkoda ze naprawde na niego nie patrzyly gdy im mimika pomagal:-(
Na miasto bylem 5 w kolejce, jak bylo po mnie nie wiem ale ja zdalem jako czwarty.....jedna dziewczyna miala pecha zajechala droge przy wyjezdzaniu z WORda 2-3m od budki straznika i egzaminator ze smutkiem ja pozegnal....mysle ze po mnie tez sobie poradzili....
Naprawde serdecznei pozdrawiam pana egzaminatora po Akademii Muzycznej:-)
A obok na stanowiskach - jak zwykle agresja, chamstwo, ponizanie kursantow....
Pytanie tylko jak dlugo moj dzisiajszy egzaminator da tam rade, jak dlugo koledzy pozwola mu tak psuc statystyki - wszak dla nich populacja kierowcow wypuszczana przez szkoly jazdy to banda gamonii, ktorzy moga jedynie zdac po daniu w lape....lub meczyc sie iles tam razy...
Reasumujac mialem cholerne szczescie tymbardziej ze wkrotce konczyla mi sie waznosc teorii....
I tylko nalezy zadac pytanie dlaczego tak nie wyglada, kazdy egzamin w poznanskim Wordzie? 3-4 osoby niezdajace na grupe to wynik logiczny zgodny wrecz z rozkladem statystycznym Gausa.... 8 niezdajacych to chore realia.....
A odpowiedz KASA KASA KASA...czy ktos w tym kraju zrobi z tym porzadek?
I ma nadzieje ze los moze kiedys splata figla i moi oprawcy - poprzedni egzaminatorzy spotkaja mnie w zyciu zawodowym..a wtedy sie na skur....odegram tak ze poczuja sie jak smieci (nie obrazajac punkow) bo tam ich miejsce....A nie zapomne ich podlych twarzy napewno!
pozdrawiam
szczesliwie popijacy piwo
Pawel
PS: za miesiac podobno prawko bedzie gotowe:-)
PS2: podliczylem koszty dodatkowe jazdy , egzaminy, kurs i inne <&%#$@> - 1733 zl :-(