Po egzaminie - relacje

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

ZDALAM !!!

Postprzez slonko » środa 08 września 2004, 20:58

ZDALAM :D
Mialam egzamin dzis o 16.00 w Tychach i bylo swietnie :)
Stresu jeszcze wiecej niz na poprzednich dwoch podejsciach, ale jestem zadowolona jak nigdy.
W tej chwili nie mam sily opisywac jak bylo ale bylo super :)
Pozdrawiam wszystkich!
Ps. Do trzech razy sztuka - wszyscy mi tak mowili :8
No i sie sprawdzilo!
Zawsze do przodu...
slonko

Postprzez Aarienka » czwartek 09 września 2004, 20:11

gratulacje dla tych co zdali!! A moj kolejny egzamin kiedy mam to napisze Wam w poniedzialek lub we wtorek jak pojde sie zapisac :-)
W razie czego Grudziądz ul. Bema 2a :-)
Aarienka

Postprzez Trendzik » piątek 10 września 2004, 22:17

Ja już odebrałem prawo jazdy ;)

A jak tam reszta ekipy...odebraliście ??
Prawo jazdy:
1 próba - nie zaliczona (03.08.2004)
2 próba - zaliczona ;) (30.08.2004)
odbiór prawa jazdy - 10.09.2004
Trendzik

Postprzez arturros (papo) » piątek 10 września 2004, 22:23

ja ja ja jazdaaaaa!!!!! 8) tylko nie przesadzaj dzisiaj :lol:

ja jeszcze kurde czekam, do wtorku chyba, cholera... :x
*** Trzymam kciuki, za tych, co jeszcze nie zdali !!! ***
------- POWODZENIA!!! ------
arturros (papo)

Postprzez @kaja » wtorek 14 września 2004, 11:13

Dla mnie trudniejsze niż placyk okazało sie miasto.Chyba za bardzo sie zdenerwowalam i niestety jeden błąd i koniec jazdy.Egzamizator byl mily, czego nie spodziewalam sie idąc na egzamin.A teraz musze czekac ponad trzy tygodnie... :( .Pocieszam sie tylko że to było moje pierwsze podejście,może następnym razem sie uda...mam nadzieje.
@kaja

Postprzez sylurek » wtorek 14 września 2004, 23:31

No pewnie, ze sie uda , tak trzymaj! Grunt, to pozytywne myslenie :D
Powodzenia przy nastepnym podejsciu!
21.08.04-piersze podejście:zaliczone:)))
sylurek

Postprzez kelle1986 » środa 15 września 2004, 16:58

czuje sie taka nic nie warta... :cry: oblalam drugi raz i chociaz tym razem luk mi poszedl idealnie to zawalilam prostopadle przodem. mialam dobry zestaw, swietnego sympatycznego egzaminatora, w ogole sie nie denerwowalam.... zabraklo chyba umiejetnosci... nie mialam zadnej jazdy miedzy pierwszym a drugim egzaminem wiec od miesiaca nie cwiczylam manewrow... mi to tam wisi wlasciwie czy bede miala prawko czy nie ale chcialam zrobic przyjemnosc rodzicom i teraz mam wrazenie ze ich troche zawiodlam chociaz nie daja po sobie tego poznac... gdyby te egzaminy byly za darmo to bym mogla nawet 100 razy zdawac... jak sobie poradzic z deprecha po kolejnym oblanym egzaminie? :( hm?
kelle1986

Postprzez Aarienka » środa 15 września 2004, 17:14

oj klochaniutka nie zalamuj sie tak od razu!! Musze napisac Tobie,ze jestem w takiej samej sytuackji jak Ty tylko jedyne co nas rozni to zestaw na egzaminie...z poczatku jak wyszlam z WORD-u to tez tak sie czulam ale ustalam na chodniku i rozplakalam sie jak dziecko ale mi przeszlo. Cala zlosc wyryczalam i wykrzyczalam...i g****mni to obchodzilo, ze ludzie sie w tedy na mnie gapili jak na wariatke...ale teraz tak nie mysle i nie mysl tak, ze jestes nic nie warta...bo jezdzic umiesz i napewno teraz sie uda i Tobie i mnie zobaczysz!!! Trzeba byc dobrej mysli i sie nie zalamuj bo dla wilelu ludzi znaczysz napawde bardzo wiele i nie mow sobie,ze jestes nic nie warta bo kazdy czlowiek jest wart i to bardzo wiele...Nie zalamuj sie!!! :roll:
POZDRAWIAM !!!!!!!!!
Aarienka

Postprzez kelle1986 » środa 15 września 2004, 18:41

dziekuje za slowa otuchy :) ... juz jest ciut lepiej ale i tak czuje ze moglam zrobic wiecej moglam przeciez zdac. mysle ze z dnia na dzien bede nabierac wiekszego dystansu do tej sprawy. jak narazie jednak swoje wyplakac musze... life is brutal :roll: wiem ze wielu jest w podobnej sytuacji inni w jeszcze gorszej. troche podlamal mnie dzisiejszy obrazek : dziewczyna zdajaca na stanowisku obok wsiadla do auta i dwa razy nie udalo jej sie ruszyc poprawnie chyba byla tak zdernerwowana ze gasl jej silnik. no i spedzila minutke w samochodzie i nie zdala... kolejne 74 zl i pytam sie za co?? dzieki jeszcze raz za wsparcie... damy rade, musimy!
kelle1986

i w Poznaniu moze byc normalnie.....

Postprzez paw » środa 15 września 2004, 20:48

A wiec zdalem za piatym razem dzisiaj okolo godziny 11:-)
No i po raz pierwszy w poznanskim WORDZie bylo normalnie tzn. tylko w mojej grupce egzaminacyjnej...
Mlody egzaminator, sympatyczny kultularny.....
Plac manewrowy zatoczka, ruszanie pod gorke....
Na luku i przedniej linii zatrzymania bardzo tolerancyjny - ba pomagal wiarze ...a mi pomogl bardzo mocno!
Wyniki manewrow z 10 osob 8 zdalo - co jest wynikiem wrecz absurdalnym w poznanskim WORdzie gdzie, puszczaja po 2- 4 na miasto....a i te dwie panie , ktore ulal - ulal z bardzo ciezkim sercem.....i szkoda ze naprawde na niego nie patrzyly gdy im mimika pomagal:-(
Na miasto bylem 5 w kolejce, jak bylo po mnie nie wiem ale ja zdalem jako czwarty.....jedna dziewczyna miala pecha zajechala droge przy wyjezdzaniu z WORda 2-3m od budki straznika i egzaminator ze smutkiem ja pozegnal....mysle ze po mnie tez sobie poradzili....
Naprawde serdecznei pozdrawiam pana egzaminatora po Akademii Muzycznej:-)
A obok na stanowiskach - jak zwykle agresja, chamstwo, ponizanie kursantow....
Pytanie tylko jak dlugo moj dzisiajszy egzaminator da tam rade, jak dlugo koledzy pozwola mu tak psuc statystyki - wszak dla nich populacja kierowcow wypuszczana przez szkoly jazdy to banda gamonii, ktorzy moga jedynie zdac po daniu w lape....lub meczyc sie iles tam razy...
Reasumujac mialem cholerne szczescie tymbardziej ze wkrotce konczyla mi sie waznosc teorii....
I tylko nalezy zadac pytanie dlaczego tak nie wyglada, kazdy egzamin w poznanskim Wordzie? 3-4 osoby niezdajace na grupe to wynik logiczny zgodny wrecz z rozkladem statystycznym Gausa.... 8 niezdajacych to chore realia.....
A odpowiedz KASA KASA KASA...czy ktos w tym kraju zrobi z tym porzadek?
I ma nadzieje ze los moze kiedys splata figla i moi oprawcy - poprzedni egzaminatorzy spotkaja mnie w zyciu zawodowym..a wtedy sie na skur....odegram tak ze poczuja sie jak smieci (nie obrazajac punkow) bo tam ich miejsce....A nie zapomne ich podlych twarzy napewno!
pozdrawiam
szczesliwie popijacy piwo
Pawel
PS: za miesiac podobno prawko bedzie gotowe:-)
PS2: podliczylem koszty dodatkowe jazdy , egzaminy, kurs i inne <&%#$@> - 1733 zl :-(
paw

Postprzez sylurek » środa 15 września 2004, 21:02

noo, to faktycznie zabuliles :? Ale masz to juz z glowy, GRATULACJE!!! :D :D :D
No i pomysl sobie, na otarcie lez :wink: , ze dzieki tym jazdom dodatkowym jestes lepszym kierowca, bo masz dluzszy 'staz'
Szerokiej drogi!
21.08.04-piersze podejście:zaliczone:)))
sylurek

Postprzez paw » środa 15 września 2004, 22:05

[quote="sylurek"]noo, to faktycznie zabuliles :? Ale masz to juz z glowy, GRATULACJE!!! :D :D :D

Siano sianem...
Wazniejsze jest to ze nie beda juz ze mnie robic debila ....
A ul. Wilczak i tak bede miajl szerokim lukiem....dosc mi obrzydzili te rejony pieknego Poznania:-)
Pawel
paw

Re: i w Poznaniu moze byc normalnie.....

Postprzez gabi121 » czwartek 16 września 2004, 17:33

paw napisał(a):PS2: podliczylem koszty dodatkowe jazdy , egzaminy, kurs i inne <&%#$@> - 1733 zl :-(

wow faktycznie duzo kasy...
no ale gratuluje.
badz przykladem dla ludzi ktorzy kolejny raz oblewaja. nie wolno sie poddawac!pozdrawiam!
gabi
gabi121

Postprzez arturros (papo) » piątek 17 września 2004, 19:28

kurde Sławek_18 ! odstaw kielicha i daj znać jak tam :!:

zapomniałeś o znajomych na forum :?: :!:

liczymy oczywiście,że dasz nam znać najpóźniej jutro ok. 13 jak wytrzeźwiejesz :D

Twoje zdrowie :!:
*** Trzymam kciuki, za tych, co jeszcze nie zdali !!! ***
------- POWODZENIA!!! ------
arturros (papo)

Postprzez BLANKA » piątek 17 września 2004, 19:39

zdalam !!!wczoraj czyli 16.09.2004 za pierwszym razem!!!Mialam zestaw 1 czyli parkowanie skosne i prostopadle tylem :)
pozdroo
BLANKA

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy