i znowu porażka ;( to już 2 raz ! egzamin miałem na 7:30 w Jastrzębiu Zdroju, no i oczyście się troszkę na niego spóźniłem jakieś 5 min. ale nic się nie stało przeprosiłem i wszedłem, teorii nie zdawałem bo to już 2 raz ! No i później czekałem jakies 30min aż mnie wywołają! Na początku koleś wydawał się miły...no i kazał mi otworzyć maske pokazałem co tzreba i póżniej światła kazał mi załaczać i wszystkie pokolei światła sprawdzać, a ja jak ten ciul latałem w koło samochodu i na dodatel padało !!! No i później jazda po łuku do przodu w porządku no i do tyłu już gorze, patrzyłem się do lusterka a ten ciu* mi mówi ze mam sie patrzec do tylu i to kilka razy a później powiedział że mi każe powtórzyć, no ale gdy już wyszłem na prosto to już sie starałem do tyłu patrzeć i było w porządku nic nie kazał powtarzać. ! Powiedział że mam na górke przejechać no i jade górka bez problemu :) ! No to jazda na miasto i się mnie pyta czy jestem przygotowany do jazdy, no to ja sobie załaczyłem światła bo pogoda była i kiepska ;/! No i każe mi skrecać w takie miejsca gzdie chyba nigdy nie byłem, chyba tak że mnnie chce uwalić i mówi rozkazami "tu w prawo" , "na pierwszym skrzyżowaniu w lewo" itd. no i jedziemy jednokierunkow i w lewo a jak jest skrzyżowanie to odwołuje no i znowu w lewo ale tam już znaku nie widziałem że jednokierunkowa no i skręciłem w lewo z prawego pasa i przejechałem podwójną ciągłą... której nawet nie było widać, co była tak pozdzierana po zimie... no i kaze mi podjechać troche dalej i się zatrzymać w celu przesiadki ;( ! No to ja sie z nim kłoce że nie było widać tej lini, ale on mi jak byś jechał z prawej strony jezdni to byś nie najechał, no to ja nic więcej nie mogłem zrobić ;/ !
28 II 2006r. teoria 0 błędów jazda po łuku oblana :/ mój błąd
29 III 2006r. łuk i górka w porządku, miato oblane, przez jakiegoś ciu**, co było widać że mnie chce na początku już oblać
25 IV ??? mam nadzieje że sie uda, bo jak nie to już dośc wysokie koszta będą...