Witam, zdałam dzisiaj w Legnicy

Większość pytań, które miałam już się tu pojawiało.
Znak "śnieżynka"- czy możesz za tym znakiem spodziewać się gołoledzi?
Znak ostrzegawczy A 29- czy możesz za tym znakiem spodziewać się skrzyżowania z sygnalizacją?
Foto. nauczycielka z grupą dzieci- czy powinieneś zachować szczególną ostrożność?
Z jakim układem powiązany jest ABS?
Sygnalizator S3 (strzałka do góry i w lewo)- czy możesz zawrócić na skrzyżowaniu?
Foto. droga+ znak teren zabudowany- jaka jest dopuszczalna prędkość?
Film:Światło zielone, dojeżdżam do skrzyżowania a z prawej strony jedzie karetka-czy w razie konieczności muszę się zatrzymać?
Film: dymiące się auto-czy powinieneś,nie narażając swego zdrowia ewakuować poszkodowanego?
Film: dojeżdżam do przystanku tramwajowego z wyspą, czy mam zachować szczególną ostrożność( trochę dalej widoczne przejście dla pieszych)?
Jak hamować wjeżdżając w kałużę?
Film: przepuszczam pieszych na przejściu, naprzeciwko stoi tramwaj (też przepuszcza ludzi), czy mogę jechać, gdy tramwaj ruszy?
Co zrobię, jeśli nie mam jałowej gazy, by zatamować krwawienie.
Film:rondo, na które pierwszeństwo mają wjeżdżający:czy muszę ustąpić pierwszeństwa znajdującym się na rondzie?
Film: dojeżdżam do znaku stop, po drodze głównej jedzie auto: czy muszę ustąpić mu pierwszeństwa?
Foto. Czy możesz zmienić pas ruchu? Droga jednokierunkowa dwupasmowa, ale z linią ciągłą.
Znak B5- kogo dotyczy?
Foto: droga jednokierunkowa dwupasmowa, w tle znak ostrzegawczy początku drogi dwukierunkowej- czy możesz kontynuować jazdę lewym pasem?
Foto: policjant z podniesioną ręką- jaki sygnał teraz nastąpi (chodziło o zmianę nadawanego sygnału).