Po egzaminie - relacje

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Amiś » środa 09 marca 2005, 17:43

Gratulki set :)
dla mnie też 9 marca jest szczęśliwy :)
testy zdałam :D 0 błędów....
na placu miałam trochę gorzej.... 4 osoby przede mną nie zdały.... ponieważ plac był pochyły i na łuku przodem (po ztrzymaniu) samochód się staczał.... Musiałam ruszać z ręcznego (!!!) ale jakoś wyszło :)( reszta bezbłędnie (zestaw 1- parkowanie skośne i garaż tyłem)
potem 3h czekania na miasto... potem obiadek egzaminatora... Ale udało się :)(z mojej grupy- 16 osób zdały tylko 4) jak jechałam była straszna śnieżyca... potem wróciliśmy pod WORD... i "POZYTYWNY"
jupi!!!
pozdrowienia dla wszystkich kierowców (tych przyszłych oczywiście też :) ) :D
Egzamin 09.03.2005 zdany za pierwszym razem :)
Amiś

Postprzez set » środa 09 marca 2005, 18:05

Amiś - gratuluje - dziś jest nasz szczesliwy dzien :)
Wszystkim, ktorzy maja chwile zwatpienia po oblanych egzaminach zycze wytrwalego oczekiwania na slowa "wynik pozytywny" :D bo warto czekac :D .

barylkaq napisał:
oo set właśnie, napisz trasę jak pamiętasz.!!

WORD-w prawo w Gospodarcza-w lewo w Melgiewska-w prawo na Andersa-w lewo na Lwowska-w prawo w Podzamcze-prosto w Walecznych-w prawo w Ponikwode-w Prawo w Koryznowej-w lewo Andersa-prosto na Melgiewska na sam koniec - zawracanie w Melgiewska - w lewo Gospodarcza - w lewo zjazd do WORDu.
Nie pisalem o rondach, bocznych uliczkach - kto jest z Lublina to wie o co chodzi...Podalem tylko glowne punkty.
Ale i tak kazdy z tego co widzialem to mial inna trase.
Pozdrawiam.
"Musicie byc mocni moca milosci, ktora jest potezniejsza niz smierc..." Jan Pawel II
Prawo jazdy kat. B zdane za 1 razem: 09.03.2005, odebrane: 21.03.2005
set

Postprzez Harry » czwartek 10 marca 2005, 18:28

Gratulacje, tym którzy zdali 9 marca:) Ja wtedy obchodzę urodziny:) A sama zdałam w swoje imieniny:-)))
Einmal ist keinmal :)

Prawo jazdy kat. B:-)
Harry

Postprzez helen » piątek 11 marca 2005, 15:01

:D 08.03, godz. 7.45, teoria 0 błędów,plac: prostopadłe przodem i zawracanie, 0 powtórek, miasto bez większych zastrzeżeń.

pozdrawiam i trzymam kciuki za tych , co jeszcze "przed"... na życzenie opowiem chętnie więcej

P.S.

Zdane za pierwszym podejściem :)
helen

Postprzez betii » środa 16 marca 2005, 10:07

znowu uwaliłam :( ... parkowanie prostopadle i zawracanie na 3 ... lyzwa ok prostopadle raz tylem musnelam pacholka a za 2 linia... dziekuje bardzo juz sie nigdy nie zobaczymy w wordzie..
betii

Postprzez barylkaq » piątek 18 marca 2005, 11:53

no i niestety poległem heh, na łuku, wyjezdzajac tyłem najechałem 2x na linie i dupa, dziwne ale na placu OSK luk robilem elegancko i prawie w ogole nie nie denerwowałem, bo po co, jechałem na luzie no ale dupa ... Teoria 0 błedów ;] mam nazwisko na J i lol losowałem zestaw marzenie, nr 5 - parkowanie równoległe i górka. no cóż ... podejrzewam ze jesli zrobiłbym łuk to reszta na placu poszła by bez problemu.
barylkaq

Postprzez SERG » piątek 18 marca 2005, 15:58

Dziś (tj. 18.03.2005) udało mi się za pierwszym razem zdać egzamin na kat.B. Plac koperta+ ruszanie pod górkę. Koperta wyszła za drugim podejściem. Na mieście raz mi auto zgasło, ale pozatym wszystko OK.
Musze przyznać, że miałem naprawde fajnego egzaminatora, który nie "oblewał" za byle co. Dodam, że zdawałem w WORD-dzie Bielsko-Biała. Niespodziewałem się, że zdam za pierwszym razem. Teraz tylko martwie się o egzamin na kat.A, który będzie już niebawem. Pozdrowienia!!
SERG

qash

Postprzez nikos » piątek 18 marca 2005, 16:30

I stało się. Pierwsze podejście w Word w DG - uwalił mnie na placu. W losowaniu skośne i równoległe. Łuk zaliczony za drugim podejściem.. Potem skośne: przy pierwszym wjeździe wyłączył mi się kierunkowskaz ale włączyłem go z powrotem po jakiś 3 sekundach- niestety sznowny Pan uznał, że nie włączyłem go!! :shock: Wjeżdżam drugi raz - wszystko idzie dobrze. Chce wyjeżdżać a on mówi żebym obejrzał jak wjechałem. Wychodze, patrze i widzę, że stoje dobrze! A on na to, że "zahaczyłem" pachołek prawym kołem (a stałem od niego 15 cm). To był koniec. Na szczęście mój kumpel zdał dziś za 1 razem i chwała mu za to.
nikos

Postprzez set » piątek 18 marca 2005, 18:04

barylkaq napisał(a):no i niestety poległem heh, na łuku

Pamietasz co Ci pisalem w tym temacie: http://www.prawojazdy.com.pl/forum/view ... ght=#30651 ? Czyli jednak to prawda, ze cos z tym lukiem jest nie tak. Ale poszedles zobaczyles co i jak nastepnym razem dasz rade :wink: . Powodzenia!
"Musicie byc mocni moca milosci, ktora jest potezniejsza niz smierc..." Jan Pawel II
Prawo jazdy kat. B zdane za 1 razem: 09.03.2005, odebrane: 21.03.2005
set

Postprzez barylkaq » piątek 18 marca 2005, 18:27

set napisał(a):
barylkaq napisał(a):no i niestety poległem heh, na łuku

Pamietasz co Ci pisalem w tym temacie: http://www.prawojazdy.com.pl/forum/view ... ght=#30651 ? Czyli jednak to prawda, ze cos z tym lukiem jest nie tak. Ale poszedles zobaczyles co i jak nastepnym razem dasz rade :wink: . Powodzenia!

no tak dziwny ten łuk jakis, kumpel tez oblał już 3x m.in na łuku, jakis węższy on ... bede zdawał chyba z 10x :) ale wazne ze sie nie stresowałem i noga nie skakała mi po sprzęgle ;] probowałem ruszac corsa samym sprzeglem to mi zgasł, musiałem gazu dodac ;]
barylkaq

Postprzez ella » piątek 18 marca 2005, 22:05

no tak dziwny ten łuk jakis,

Łuk powinien mieć 2,5 metra szerokości. Więc albo WORD zaniża szerkość albo OSK mają szerszy łuk, żeby było łatwiej się uczyć. Może warto to sprawdzić :wink:
ella
Moderator

Postprzez bodek541 » piątek 18 marca 2005, 22:17

Ella wiesz ile razy łaziłem do zdania wiec napewno OSK mają szersze lub indetycznie.Myśle,że wszystko zależy od tego w jakim miejscu jest plac OSK.Naprzykład u mnie w jednym był identyczny i to sie sprawdziło z wordem
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Postprzez barylkaq » piątek 18 marca 2005, 22:25

ella napisał(a):
no tak dziwny ten łuk jakis,

Łuk powinien mieć 2,5 metra szerokości. Więc albo WORD zaniża szerkość albo OSK mają szerszy łuk, żeby było łatwiej się uczyć. Może warto to sprawdzić :wink:

co mam z miarką na egzamin przyjsc lol :)
barylkaq

Postprzez janek » niedziela 20 marca 2005, 23:30

co mam z miarką na egzamin przyjsc

Raczej zobacz plac w OSK w którym się uczysz.
janek

Postprzez mich4lina » środa 23 marca 2005, 19:00

Wracając do tematu... u mnie bylo tak
za I razem za dużo sie nei napracowałam... oblałam na łuku.... za 1 podejściem niesłusznie.... pokłuciłam sie z panem egzaminatoerem... no i wiadomo drugie pojejście jak by inaczej za daleko Pani wjechała! No to juz mu mówie pisz pan tą kartke....
za II razem.... piękny zestaw, miły egzaminator wiec wypadało zdać! I tak tez się stało! Wszystko za pierwszym podejsciem, na miescie bez blędów :D :D Zapytał tylko dlaczego poganiam pieszych na pasach! :shock: :D Pozdrawiam wszystkich:)
mich4lina

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy