przez Anett » poniedziałek 10 listopada 2014, 19:50
przez Mateusz91 » poniedziałek 10 listopada 2014, 20:14
Anett napisał(a):NIe każdy musi mieć PJ. Jest to przywilej a nie obowiązek
Może niech ktoś oceni twoje predyspozycje.
16 razy nie zdać to trochę słabo
przez Anett » poniedziałek 10 listopada 2014, 20:19
przez Mateusz91 » poniedziałek 10 listopada 2014, 20:22
Anett napisał(a):Po prostu unikaj tematu. Doszkalaj się...
Jak będzie ok- idź na egzamin i tyle.
Im mniej osób wie tym lepiej
przez jasper1 » poniedziałek 10 listopada 2014, 20:39
przez Anett » poniedziałek 10 listopada 2014, 22:45
przez Ozi1989 » wtorek 11 listopada 2014, 13:39
przez thatsme » wtorek 11 listopada 2014, 20:01
przez Mateusz91 » wtorek 11 listopada 2014, 21:05
Ozi1989 napisał(a):Obserwuje uważnie całą rozmowę i muszę przyznać że jestem zażenowany.Dlaczego?Ponieważ samo nie zatrzymanie się na STOPIE i samo nie włączenie kierunkowskazu to niema co się dziwić że oblewasz.Ludzie ci u góry tłumaczą którzy zapewne mają prawko od bardzo długiego czasu i zdali więc posłuchaj się ich i nie rób nic na siłę.Ja zdałem za 3 razem i to bez żadnego stresu ,bałem sie na końcu egzaminu juz jak jechałem do WORDU by nie popełnić głupiego błędu całe szczęście udało mi się.Widzisz jak Annet fajnie to napisała nie każdy musi mieć PJ ,Powiem ci tyle tylko Ty możesz i 30 razy zdawać sobie jak nie masz umiejętności,zrywu do kierownicy ,panowania nad pojazdem i tego czegoś w sobie co każdy posiada do kierowania pojazdami to będziesz zdawał 30 razy do skutku i nie zdasz.Bo zdawać 16 razy to dla Mnie katastrofa i prawda jest brutalna ale nie nadajesz się by mieć prawko no nie ma co się oszukiwać ,słabo gościu to wygląda i zastanów się nad tym czy to ma sens ?Czy warto pakować kolejna kasę by zdać?Twoją rodzinę rozumiem doskonale bo jakby nie patrzeć poszło ze 2.5 tys na twoje prawko i nie zdałeś,ja w domu nie miałem takiej presji pojechałem z mamą i tatą czekali na Mnie na poczekalni i zdałem .Dałbym sb spokój z prawkiem bo nie zdasz i tak i nikt cie nie nauczy a zrobisz co zechcesz.
Powodzenia
przez Anett » wtorek 11 listopada 2014, 21:35
przez Mateusz91 » wtorek 11 listopada 2014, 21:44
Anett napisał(a):Błąd podstawowy- zbyt długie przerwy, słabe przygotowanie. Na 16 tylko 3 blisko zdania - ciut mało
Ja miałam predyspozycje i 6h wystarczyło by z marszu zdać... (też nie za 1 ) ale udało się.
przez disaster » wtorek 11 listopada 2014, 23:01
Mateusz91 napisał(a):disaster napisał(a):Mateusz91 napisał(a):wykupie z 8-10 godzin i powalcze jeszcze.
nie wyobrażam sobie żebym został całe życie bez praw jazdy, choćbym miał iść na kolanach do Częstochowy to zdam ten egzamin.
Odpuść Częstochowę, tylko naucz się po prostu jeździć.
Póki się nie nauczysz, nie ryzykuj bez sensu życia swojego i innych.
daruj sobie te złośliwości, ile jest wypadków na polskich drogach przez osoby które zdały za 1 czy 2 razem? sądzisz, że mało? mój znajomy zdał za pierwszym razem i mówił jakim to nie jest kierowcą a 2 lata temu się zabił na drodze bo przekroczył szybkość w zabudowanym...A niby umiał jeździć bo zdał za pierwszym...
wypadki są w głównej mierze spowodowane przez brak rozumu kierowców, a nie dlatego, że ktoś zdał za 20.
przez gagatek » wtorek 11 listopada 2014, 23:44
przez Mateusz91 » środa 12 listopada 2014, 10:08
Rozmawiamy o Twoich umiejętnościach, a właściwie o ich braku
jesteś nieprzystosowany i nie dojrzałeś do posiadania licencji na zabijanie jaką jest PJ.
przez Anett » środa 12 listopada 2014, 10:55