ZMIANA TERMINU EGZAMINU

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Re: ZMIANA TERMINU EGZAMINU

Postprzez Fartovny » poniedziałek 03 grudnia 2012, 19:08

wiem, bede jedzil zeby dostac lepszy termin bo nie moge czekac tak dlugo.Tylko jak ich podejść żeby mi mogli udzielić informacji telefonicznie o terminie,lub go zaklepali dla mnie a ja podjade go potwierdzić -.-
Fartovny

Postprzez leandros » poniedziałek 03 grudnia 2012, 21:01

Zależy jaka kobieta przy telefonie. Jedna nic mi nie powiedziała, nawet jakie są możliwe terminy. Powiedziała,że przy okienku i mam przyjechać. Druga za 30 minut mi je podała, ale powiedziała że muszę przyjechać i sam to załatwić. Inny kolega zadzwonił w inny dzień i normalnie mu przełożyła termin, musiał jedynie w tym dniu podjechać i oddać stary dokument i wziąć nowy.

Myślicie,że mam możliwość(sposobność, szanse) zmienić egz(teoria + praktyka) z lutego na samą teorię do 19 Stycznia?
leandros

Postprzez 9imar9 » poniedziałek 03 grudnia 2012, 21:38

leandros napisał(a):Myślicie,że mam możliwość(sposobność, szanse) zmienić egz(teoria + praktyka) z lutego na samą teorię do 19 Stycznia?

Teorię to na pewno dostaniesz przed 19 stycznia. Chyba że w tym WORDzie są tak na prawdę duże kolejki nawet na samą teorię. Dziwi mnie sam fakt że na egzamin praktyczny trzeba tak długo czekać, bo nie ukrywajmy prawie trzy miesiące to nie jest normalne. :wow: Czy w pozostałych WORDach, MORDach i innych PORDach jest teraz podobnie?

Ale proponuję chodzić, dzwonić, pisać jeśli rzeczywiście tak koniecznie musisz mieć wcześniej, wiesz jak to mówia są ludzie i są ludzie. ;)
9imar9

Postprzez patrycja1817356 » wtorek 11 grudnia 2012, 13:04

Witam :) Zamienię termin egzaminu na każdy wcześniejszy. Word Bytom część praktyczna kat B 20 luty godzina 11.30.
Pozdrawiam!
GG 17641706
patrycja1817356

Postprzez piccolo » sobota 19 stycznia 2013, 20:40

Termin egzaminu praktycznego mam megaaa daleki bo dopiero druga połowa marca. Mam teraz parę dni wolnego i czy przykładowo gdybym pojechała do wordu, a ktoś w danym dniu by się nie zgłosił na egzamin to można wskoczyć na miejsce tej osoby? Czy jest w ogóle sens takiego całodziennego czekania i liczenia na to że ktoś się nie zgłosi na egzamin? Pytam bo ostatnio gdy zdawałam to parę osób nie przyszło...
piccolo

Postprzez 9imar9 » niedziela 20 stycznia 2013, 16:46

piccolo napisał(a): Czy jest w ogóle sens takiego całodziennego czekania i liczenia na to że ktoś się nie zgłosi na egzamin?

Na to pytanie nie znam odpowiedzi ale jesli chcesz próbować aby mieć ten termin wcześniej możesz co jakiś czas dzwonić do WORDu czy jakiś termin się przypadkiem nie zwolnił, takie sytuacje się zdarzają wiec próbować warto.
9imar9

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy