Wrzaski, bluzgi, rękoczyny......

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Wrzaski, bluzgi, rękoczyny......

Postprzez cman » sobota 19 lutego 2011, 16:36

Razor1990 napisał(a):Kwestionujesz działanie gazu (np. Sabre Red)?

Owszem. Oczywiście nie kwestionuję działania gazu samego w sobie, tylko efekt użycia tej "broni".

el_ryba napisał(a):Jak nie wierzysz w działanie to kup puszkę gazu ze średniej półki i wypsikaj sobie całą w twarz.

A co ja głupi jestem, żebym sobie sam w gębę wypsikał? Mam znacznie lepszy pomysł, Ty masz gaz, a ja Cię zaatakuję i zobaczymy jaki będzie rezultat.
cman

Postprzez oskbelfer » poniedziałek 21 lutego 2011, 22:56

el ryba - wolałbym zobaczyć jak ty psikasz po swojej twarzy, a potem zobaczyć jak caman łoji ci skóre gołymi rekami. Hahaha :)
Dajcei spokój z tą dyskusją :)
sorry taki mamy klimat....sorry - na autostradach nie ma skrzyżowań, am sorry
N'attendez pas le Jugement dernier. Il a lieu tous les jours.
oskbelfer

Postprzez ks-rider » poniedziałek 21 lutego 2011, 23:19

el_ryba napisał(a):...Jak nie wierzysz w działanie to kup puszkę gazu ze średniej półki i wypsikaj sobie całą w twarz. ....., a gazem łatwo i przyjemnie można obezwładnić. Są różne gazy, jak ktoś jest naćpany czy narąbany to niektóre się nie sprawdzają.

Zainteresuj sie moze troche materia, sa kreje gdzie prawo okresla iloma mili gramami gazu wolno napelnic opakowanie ( 0,8 mg ) - im wieksze tym mniej skuteczna, yjatek prodkcja dla policji i podobmych organow.

Swego czasu zostalem zaatakowany przez goscia z gazem, 4 policjantow mialo problem mnie z goscia sciagnac :mrgreen:

Tyle co do gazu.

:wink:
ks-rider

Postprzez Lejo » wtorek 22 lutego 2011, 08:34

W tych twoich niemczech ? :wow: To tam też takie akcje są ? ;)

Ja z gazem mam tyle wspólnego co w telewizji widziałem, tam działało. Jak jest w RL nie wiem.
Obrazek
Lejo

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy