Przez OSK nie zdałem teorii/wątek oddzielony

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Przez OSK nie zdałem teorii/wątek oddzielony

Postprzez ks-rider » środa 27 października 2010, 12:33

Gazi napisał(a):Właśnie to jest głupie rozumowanie. Nie zdał teorii to jest 10x większą łamagą niż ci co ją zdali za pierwszym razem a praktyczny zdają za 10-20(bo "ojej, silnik mi zgasł, a ja nie widziałam tego słupka")... .

Zanim cos napiszesz to moze sie zastanow ! Skoro 99 % ludzi zdaje teorie za pierwszym razem, to dla mnie sprawa jest oczywista, ze Ty jestes jakas mimoza ktora ma do calego swiata pretensje tylko nie do siebie !

1. Na razie nie zdales jeszcze wewnetrznej teori, zdaj ja moze najpierw, potem zdaj w osrodku egzaminacyjnym - pogadamy dalej.

W podswiadomosci widze juz jak za rok albo dluzej czytam Twoje podobne posty na temat zdawalnosci praktyki, najpierw wewnetrzenj potem w osrodku. Dla niepoznaki proponuje Ci w przyszlosci zalogowac sie pod nickiem " Mazgaje sie jak Baba " :mrgreen:

:wink:
ks-rider

Postprzez Gazi » środa 27 października 2010, 13:02

Ocb.? Przecież ja zdałem wewnętrzny w niecałe 5 minut. Nie zdałem właściwego egzaminu w WORDzie ;].

Dzisiaj pobiłem swój rekord. Test rozwiązany w w 2:09 i 0 błędów! sic;P!
Gazi

Postprzez ks-rider » środa 27 października 2010, 14:40

Gazi napisał(a):Ocb.? Przecież ja zdałem wewnętrzny w niecałe 5 minut. Nie zdałem właściwego egzaminu w WORDzie ;].

Dzisiaj pobiłem swój rekord. Test rozwiązany w w 2:09 i 0 błędów! sic;P!

Zmienia calkowita postac rzeczy ?

:wink:
ks-rider

Postprzez vyrm » środa 27 października 2010, 19:26

Nawet te testy coś wnoszą, choćby przy pytaniach o kolejność na skrzyżowaniu utrwalają się w głowie pewne reguły. Ale pamiętam (z moich podejść w 2009) że było jakieś pytanie w stylu "Czego nie wolno robić podczas kierowania samochodem" i odpowiedzi w rodzaju "zaśmiecać drogi" :D

Do autora: jeśli nie udzielisz (jakkolwiek) pierwszej pomocy, będziesz mógł być pociągnięty do odpowiedzialności karnej. Osobie, która leży bez tętna, wykrwawia się i nie wiadomo ile będzie czekać na karetkę niewiele już zaszkodzi, poza obojętnością z Twojej strony.
vyrm

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy