Jutro egzamin ! Jakieś rady ?? Trzymajcie kciuki

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez ella » środa 04 sierpnia 2004, 14:35

ella
Moderator

Postprzez Mmeva » środa 04 sierpnia 2004, 14:58

Mmeva

Łuk..........

Postprzez Krayzie » czwartek 05 sierpnia 2004, 22:45

ja niestety też wczoraj uwaliłem z tym cofaniem..........wyglądało to zupełnie inaczej niż u nas na placu tam gdzie żeśmy sie uczyli.............ale najgorsze jest to że poprawka dopiero 14 września SKANDAL :evil: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! do tego czasu to ja zapomne jak kierownica wygląda..............PEACE
What da f***??
Krayzie

Postprzez Profesor » piątek 06 sierpnia 2004, 09:41

Nie lam sie. Ja mam we wrzesniu :evil: .
Racja tylko ze to gorzej niz skanadal, to paranoja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
BTW: czy mozna sobie odrazu wykupic 2 egzaminy bo pewnie i tak znowu nie zdam wiec jakby co to bede mial nastepny termin szybko :cry: :cry:
Profesor

Postprzez Trendzik » piątek 06 sierpnia 2004, 09:48

O właśnie , dobre pytanie ... czy można sobie wykupić odrazu 2 egzaminy ?? Jak zdam to 74zł przepadnie ale krzywdy nie będzie,bo będę zadowolony że zdałem.
Trendzik

Postprzez Trendzik » piątek 06 sierpnia 2004, 09:49

Profesor napisał(a):Nie lam sie. Ja mam we wrzesniu :evil: .
Racja tylko ze to gorzej niz skanadal, to paranoja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
BTW: czy mozna sobie odrazu wykupic 2 egzaminy bo pewnie i tak znowu nie zdam wiec jakby co to bede mial nastepny termin szybko :cry: :cry:

Czemu mówisz że nie zdasz, DAMY RADE :D
Trendzik

Postprzez to ja » piątek 06 sierpnia 2004, 11:28

Trendzik napisał(a):O właśnie , dobre pytanie ... czy można sobie wykupić odrazu 2 egzaminy ?? Jak zdam to 74zł przepadnie ale krzywdy nie będzie,bo będę zadowolony że zdałem.

Obawiam się, że nia ma takiej możliwości...
to ja - Asia :)

Sławek - nigdy o Tobie nie zapomnę... [*][*][*][*][*][*][*][*][*]
Mój miś bardzo Ci się podobał i dlatego zawsze będzie przy moim profilu...
to ja

Postprzez Profesor » piątek 06 sierpnia 2004, 11:47

to ja napisał(a):
Trendzik napisał(a):O właśnie , dobre pytanie ... czy można sobie wykupić odrazu 2 egzaminy ?? Jak zdam to 74zł przepadnie ale krzywdy nie będzie,bo będę zadowolony że zdałem.

Obawiam się, że nia ma takiej możliwości...

Szkoda :cry: .
Tak czy inaczej mam nadzieje ze na gwiazde to moze wrescie zdam :? , a jak nie to :arrow: piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Profesor

Postprzez Angela » piątek 06 sierpnia 2004, 16:41

i ja zycze powodzenia :D :D mialam egzamin 20 lipca (calkiem niedawno ) i zdalalam :):)!! denerwowalam sie bardzo ale wszytsko poszlo ok :):) na tescie nie mialam bledow a z jazda musialam poprawic luk ehh za blisko podjechalam do lini ,ale juz mam to za soba swietne uczucie tobie tez tego zycze :):) poradzisz sobie napewno :wink: trzymam kciuki !! :D
Angela

Postprzez sharky » sobota 14 sierpnia 2004, 21:18

Trendzik napisał(a):Takie pytanie mam. Czy można iść do WORD i zamówić sobie jedną godzinę jazdy na placu w siedzibie WORD ??...

Jasne ze mozna :) Taka przyjemnosc kosztuje 30 zl. Zalatwiasz to w pokojach 14 i 21 (w jednym placisz, a w drugim odbierasz przepustke). Oczywiscie na plac wjezdzasz samochodem szkoly jazdy z instruktorem.

Trendzik napisał(a):A jak wy na łuku zatrzumujecie się z przodu ?? Aż pachołek (nie tyczka) schowa się za maske ??

Ja sie zatrzymuje az zniknie ta guma.
Obrazek
sharky

Postprzez gabi121 » sobota 14 sierpnia 2004, 23:05

Szczerze mowiac ja nigdy z lukiem problemow nie mialam (za to np z zatoczka ogromne).

Przy zatrzymaniu z przodu:patrzylam w jakim punkcie stykaja sie wycieraczki ze slupkami. zapamietalam punkt. przypadl on akurat na drugiej czerwonej lini od gory slupka

Przy zatrzymaniu w tyle:jechalam patrzac na lusterka. kiedy kolo styknelo sie z zolta linia to stawalamm. i tyle.
moze te wasze place na egzaminie sa jakies udziwnione???jak linie sa starte to trzeba to zglosic. my takze mamy swoje prawa!!!
P.S W Tychach linie sa ok:)
gabi
gabi121

Postprzez Trendzik » niedziela 15 sierpnia 2004, 11:54

sharky napisał(a):
Trendzik napisał(a):Takie pytanie mam. Czy można iść do WORD i zamówić sobie jedną godzinę jazdy na placu w siedzibie WORD ??...

Jasne ze mozna :) Taka przyjemnosc kosztuje 30 zl. Zalatwiasz to w pokojach 14 i 21 (w jednym placisz, a w drugim odbierasz przepustke). Oczywiscie na plac wjezdzasz samochodem szkoly jazdy z instruktorem.

Trendzik napisał(a):A jak wy na łuku zatrzumujecie się z przodu ?? Aż pachołek (nie tyczka) schowa się za maske ??

Ja sie zatrzymuje az zniknie ta guma.

Aha , też się tak zatrzymałem ... i typ nic nie mówił więc chyba dobrze ;)
Trendzik

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy