Pytanie do Eegzaminatorow.

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Libra » środa 04 marca 2009, 17:57

Duszek napisał(a):P.S. Mialas prawo do drugiej proby.

wtrące się z pytaniem: czy prawo do drugiej próby na łuku jest zawsze? Pytam, bo mi przysługiwały 2 próby natomiast mojej koleżance egzaminatorka po pierwszej nieudanej próbie "bilecik" wypisała. ( dziewczę cofając dotknęło słupek krawędzią lusterka)
Libra

Postprzez natasza1986 » środa 04 marca 2009, 17:58

a np. te głupie zadania. Egzaminator kazał mi włączyc silnik, światła pozycyjne i awaryjne i wyjśc z auta i pokazac ręką gdzie one są. Robią z ludzi idiotów!!! Wiadomo że je widac. Lusterek też nie wolno za nisko ustawic bo błąd a poto one są. To ja mam miec dobrą widocznośc na drodze wiadomo że jeśli będę wyjeżdżac na miasto to ustawie je do ruchu ulicznego. Druga próba wyszła.
natasza1986

Postprzez natasza1986 » środa 04 marca 2009, 18:00

z tego co wiem to nie wolno nawet musnąc lusterkiem pachołka można natomiast zatrzymac sie kiedy widzimy że zaraz w niego uderzymy i wtedy przysługuje nam powtórka całego zadania.
natasza1986

Postprzez luklic » środa 04 marca 2009, 18:28

natasza1986 napisał(a):a np. te głupie zadania. Egzaminator kazał mi włączyc silnik, światła pozycyjne i awaryjne i wyjśc z auta i pokazac ręką gdzie one są. Robią z ludzi idiotów!!!

Sprawdzanie czy wiesz, gdzie są światła to według Ciebie robienie z ludzi idiotów? W moim wordzie jest sporo egzaminatorów, którzy chcą żeby chodzić dookoła samochodu i pokazywać wszystko palcem i nazywać, po to jest egzamin żeby to sprawdzić.

natasza1986 napisał(a):Lusterek też nie wolno za nisko ustawic bo błąd a poto one są. To ja mam miec dobrą widocznośc na drodze wiadomo że jeśli będę wyjeżdżac na miasto to ustawie je do ruchu ulicznego.

Yhym, już to widzę jak za każdym razem ustawiasz sobie lusterka po wjeździe na parking, jak i przy wyjeżdżaniu z niego ;]

Takie rzeczy jak Ty tutaj wypisujesz to są najnormalniejsze rzeczy na świecie, jeśli ktoś tego nie potrafi to raczej nie powinien być kierowcą. Po za tym, cofasz na łuku przy użyciu tylnej szyby i lusterek.

A co do forum to jest opcja edytowania swoich postów, nie pisz pot pod postem jak czegoś zapomnisz, tylko edytuj stary.
luklic

Postprzez ella » środa 04 marca 2009, 20:11

Jaki się piękny śmietnik zrobił :shock:

A wątek dotyczy

Pytanie do Eegzaminatorow.

Chcialem zapytac czy egzaminator u ktorego zdaje prawo jazdy jest poinformowany o tym ze moje prawo jazdy zostalo mi zatrzymane i robie ponowny kurs np za punkty lub jazde po pijaku?

Nie jest to wątek do zadawania różnych pytań.
ella
Moderator

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy