tom634 napisał(a):To co, w Twoim WORD-zie nie wymagają zaświadczenia o zameldowaniu? W moim bezwzględnie wymagają.
Nie wiem czy w moim tak czy nie.
Dzownilem do Bytomia powiedzieli mi ze jak mam nowy czerwony dowod to nic mi nie potrzeba, w Dabrowie tez nic nie chcieli tylko ze blad byl na orzeczeniu lekarskim szlag by to strzelil.
pszczola_89 napisał(a):tak samo miałem!! chcialem szybko zapisać się na egzamin poszedłem po te zaświadczenie, pojechałem specjalnie umówić się na egzamin i du** błąd zaświadczeniu lekarskim.. i 17 zł poszło.. ale co tam poczekałem troche i zdalem za pierwszym ;) pozdrawiam
juz nie chodzi o to ze mi sie spieszy, ale zeby dostac sie do WORD'u gdzie chce zdawac troche pfff co ja mowie DUZO czasu mi zajeło.
minimum 2 autobusy i 1 tramwaj, a ze miasta nie znalem to jechalem chyba 3 autobusami i 3 tramwajami :roll: Gdy juz doszedlem do upragnionego okienka dowiedzialem sie ze na moim orzeczeniu jest blad (brak jednej literki) i ze musze to poprawic i dopiero moge sie zapisac, super juz sie nie potrafie doczekac kolejnej wycieczki :?
AgaA napisał(a):widać inna gmina/miasto/urząd. chociaż nie wiem, co to za problem, wstukać pesel, kartke po kolei w dwie drukarkii, machnąć stempel i parafke. przy mnie pani wszystko robiła, zeszło sie z 5-10 min (trzeba było zjeść w międzyczasie :lol: )
Tym bardziej mnie do zdenerowalo gdy powiedziano mi w urzedzie miasta ze po odbior zaswiadczenia moge zlosic sie w czwartek, a gdy zapytalem czy nie da rady od reki to mi powiedziano NIIIIEEE!!
Gdyby to serio byla jakas wielka procedura to bym zrozumial, ale <&%#$@> zeby nie wystukac pare literek na klawiaturze i dac enter to juz szczyt lenistwa.
W szczegolnosci ze wszedzie czytalem w internecie ze zalatwiaja to od reki.
Jeszcze jakby za mna stalo 30 osob to moze bym zrozumial i byl bardziej wyrozumialy, ale za mna stala raptem jedna osoba! Gdy sie dowiedzialem ze zaswiadczenia nie dostane od reki, zaczolem dzownic po WORD'ach i sie pytac czy aby napewno mi to potrzebne okazalo sie ze NIE :roll: