Sposob na zdany egzamin :) Baton z orzechami :D

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez SzymcioPL » niedziela 07 października 2007, 13:09

No moj egzamin...to juz jutro !! wieczorkiem lece do sklepu wezme princesse,marsa,liona,bounty,grzeska,twixa,kit kata,snickersa,pawełka,kinder bueno,kinder pingui,prince polo do tego milkę,goplane,alpengolda orzechowego cos z wawla i jeszcze pare jakis tandet z tesco :D myslicie ze cos zadziala ????? :P
SzymcioPL

Postprzez LOBUZ88 » niedziela 07 października 2007, 13:16

SzymcioPL napisał(a):myslicie ze cos zadziala ????? :P

pewnie że zadziała , porządne zatwardzenie masz murowane :mrgreen:

żart hehe

aż tyle chyba nie potrzebne , najważniejsze żeby nie iść z pustym żołądkiem :)
Teoria : 28.03.2007 +
Praktyka : 13.04.2007 +
Odbiór : 27.04.2007 :)
LOBUZ88

Postprzez assik » niedziela 07 października 2007, 15:20

SzymcioPL napisał(a):No moj egzamin...to juz jutro !! wieczorkiem lece do sklepu wezme princesse,marsa,liona,bounty,grzeska,twixa,kit kata,snickersa,pawełka,kinder bueno,kinder pingui,prince polo do tego milkę,goplane,alpengolda orzechowego cos z wawla i jeszcze pare jakis tandet z tesco :D myslicie ze cos zadziala ????? :P

Ja tez mam jutro :shock: Wezme chyba ze soba gume do zucia tylko...zadnych batonow-i tak nie przelkne...
a dzisiaj w ogole nie mam ochoty na jedzenie..cos mnie tak wierci od srodka i nie w glowie mętlik :roll:
26.06.07 -rozpoczęcie kursu
31.07.07-pierwsze 2h jazd :D :lol:
21.08.07 -pierwsza kolizja za kierownica :shock: "puk" w mój zderzaczek...
27.08.07-egz. wewn.
8.10.07 -egz. panstw. teoria+praktyka - "WYNIK POZYTYWNY" :D :D :D
assik

Postprzez zuzanka » niedziela 07 października 2007, 15:40

Mi bardzo pomogło zjedzenie czekolady '' Milka" przed egzaminem, zatem polecam. Może nie na wszystkich działa zjedzenie czegoś słodkiego ;)
Pzdr.
Teoria 2.03 - 0 błędów.
Praktyczny 11 kwietnia, plac: -
Praktyczny 18 czerwca, plac +, miasto -
Praktyczny 5 lipca, plac+, miasto -
Praktyczny 16 lipca, plac +, miasto -
Praktyczny 31 sierpnia, plac +, miasto+
18.09 - odebrane prawko:)

zuzanka
zuzanka

Postprzez virus333 » niedziela 07 października 2007, 15:43

asiu - nie martw sie na zapas - skoro po kursie ludzie zdaja to czemu ty nie mialabys zdac? ;) staraj sie tym nie martwic, zjedz sobie dzisiaj do syta ;) zrob sobie ciepla kompiel, odprez sie i jutro idz na egzamin w pleni wypoczeta tak jakbys szla an spacer ;) a zapewniam ci ze zdasz z marszu! ;)

pzowodzenia ;))
virus333

Postprzez chupacabra » niedziela 07 października 2007, 16:44

SzymcioPL napisał(a):No moj egzamin...to juz jutro !! wieczorkiem lece do sklepu wezme princesse,marsa,liona,bounty,grzeska,twixa,kit kata,snickersa,pawełka,kinder bueno,kinder pingui,prince polo do tego milkę,goplane,alpengolda orzechowego cos z wawla i jeszcze pare jakis tandet z tesco :D myslicie ze cos zadziala ????? :P

Rano boskie zapomniałeś o podstawowych rzeczach!!
Maxi King, jajko niespodzianka, WW, pamiętaj żeby wziąśc trzy rodzaje Kit Kata i koniecznie milkę z bombelkami. Nie zapomnij o bombonierce z solidarności. Milky Way, Adasia, Jacka, Ikara i Studenckiego. Kup kilo krówek, malage tiki taki, kasztanki, Miłe Chwile i koniecznie: STOPERAN (ta reklama co laski zdają egzamin na prawo jazdy)! ;)
chupacabra

Postprzez kamiles » niedziela 07 października 2007, 18:13

chupacabra napisał(a):(...) i koniecznie: STOPERAN (ta reklama co laski zdają egzamin na prawo jazdy)! ;)

po takiej porcji polepszaczy humoru, raczej nie będzie potrzebny :lol2:
kamiles

Postprzez assik » niedziela 07 października 2007, 18:21

Nie no widze tu istna parodie tytułu wątku :D :D :D

virus333 napisał(a):asiu - nie martw sie na zapas - skoro po kursie ludzie zdaja to czemu ty nie mialabys zdac? ;)

Ale jak to 'ludzie po kursie'? :> Ja tez jestem po kursie :> Chyba nie zrozumialam co miales na mysli ;)
27.08.07-egz. wewn.
assik

Postprzez virus333 » niedziela 07 października 2007, 18:49

assik napisał(a):Ale jak to 'ludzie po kursie'? :> Ja tez jestem po kursie :> Chyba nie zrozumialam co miales na mysli ;)

eee... ten tego... uu... :> tzn chcialem poweidziec ze skoro niektorzy zdaja po kursie za pierwszy mrazem, to czemu ty - dobrze przygotowana - nie mialabys dac rady? jak nie ty, to kto w takim razie? :) dasz rade i my to wiemy :> trzymamy za ciebie kciuki ;)
virus333

Postprzez SzymcioPL » poniedziałek 08 października 2007, 23:50

Hehe to znowu ja jednak az yle przysmakow nie bylo potrzebne jeden LION wystarczył :D wynik pozytywny !! dzieki za ten patent z batonikiem w 100% skuteczny !!!! hah ale jestem happy
SzymcioPL

Postprzez assik » wtorek 09 października 2007, 02:35

SzymcioPL napisał(a):Hehe to znowu ja jednak az yle przysmakow nie bylo potrzebne jeden LION wystarczył :D wynik pozytywny !! dzieki za ten patent z batonikiem w 100% skuteczny !!!! hah ale jestem happy

A mi zadnego batona potrzeba nie bylo...o 7 male sniadanko i tak do 17 :) Jak widać zdane :)
27.08.07-egz. wewn.
assik

Postprzez Patsy » wtorek 09 października 2007, 16:43

hehe, na tym forum to sami porządni ludzie są :D grzecznie przed egzaminem batanik czekaladowy :) ja się spotykałam z tym, że na placu zdający pala fajki i to ich uspokaja i pobudza i co niektórzy też zdają :) zależy co kogo uspakaja, na jednym egzaminie to koleś jadł kiełbase z ogórkiem kiszonym, ale czy zdał to nie wiem.
Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć:"Jestem w więzieniu w Meksyku"a on na to odpowie:"nic się nie martw, zaraz tam będe".
Patsy

Postprzez SzymcioPL » wtorek 09 października 2007, 22:46

No coz ...moze niektorych uspokaja kiełbaska z ogurkiem :) ale nie probowal bym tego patentu...chyba ze ma sie pod reka paste i szczoteczke hehe,ale mnie wystarczył batonik i dobra komedia przed egzaminem,nawet na jazdzie gdy mi sie przypomniała jedna scena zaczełem smiac sie sam do siebie :P moze to troche glupio wyglądało heh ale nie mialo wplywu na wynik koncowy a ja sie troszke wyluzowalem i w efekcie koncowym zdalem :D
SzymcioPL

Postprzez pound » niedziela 14 października 2007, 19:31

Heh. Ja jutro wypróbuję czy to ino działa. Ostatnio (3 raz) instruktor polecił mi jakiś napój energetyzujący i totalna klapa wyszła - Oblałem na Placu.
Jutro jest mój 4 raz i będę walczył do końca - muszę zdać (batonik w rękę i do samochodu)
pound

Postprzez Patsy » niedziela 14 października 2007, 19:37

pound :) to trzymam kciuki, ale pamiętaj, że uratować Cie może jedynie spokój :D Więc pomysl sobie po co ten stres, nie warto sie stresować i jakbyś miał niedobrego egzaminatora nie daj sie wypróbować z równowagi. POWODZENIA
Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć:"Jestem w więzieniu w Meksyku"a on na to odpowie:"nic się nie martw, zaraz tam będe".
Patsy

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy