Porady przed Egzaminem!! pilne Egzamin 29 Czerwca

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez kamiles » czwartek 28 czerwca 2007, 19:51

scorpio44 napisał(a):(...) często następnego dnia ma się jeszcze w organizmie takie magiczne coś, co po dmuchnięciu w takie sprytne urządzenie pana policjanta mogłoby spowodować wyskoczenie takich śmiesznych cyferek. ;)

...i w tym momencie przestaje być śmiesznie :roll:
kamiles

Postprzez scorpio44 » piątek 29 czerwca 2007, 00:20

Heh, po poście Kamiles zorientowałem się, że chyba faktycznie zbyt żartobliwy ton mi tam wyszedł. ;) Bo sprawa jest jak najbardziej poważna (i ogólne przesłanie mojego posta takowe miało być, tyle że w luźniejszej formie ;) :)), tym bardziej, że na forum raczej powszechnie wiadomo, jaki jest mój stosunek do napromilowanych kierujących.
scorpio44

Postprzez starek » piątek 29 czerwca 2007, 15:56

kamiles napisał(a):
scorpio44 napisał(a):(...) często następnego dnia ma się jeszcze w organizmie takie magiczne coś, co po dmuchnięciu w takie sprytne urządzenie pana policjanta mogłoby spowodować wyskoczenie takich śmiesznych cyferek. ;)

...i w tym momencie przestaje być śmiesznie :roll:

No to na poparcie słów scorpio44 powiem, że w programie "Brainiac" (można oglądać na Discovery Channel) przeprowadzono test, kiedy po imprezie można siąść za kółko. Gość wypił ilość drinków, którą można by okreslić jako jeszcze-nie-masakrycznie-dużo i rano kazali mu dmuchać. Miał wtedy jeszcze grubo ponad dopuszczalną normę promili... dopiero gdzieś po południu wytrzeźwiał do końca.

Sorry za niedokładne dane. Ogladałam to dość dawno, więc nie pamiętam szczegółów, ale nie improwizowałam ;)
Prawo Jazdy wydane dnia 30.08.2007
starek

Postprzez julek88 » sobota 30 czerwca 2007, 05:29

<&%#$@> na placu jak wjeżdzałem przodem dotknełem środkową tyczke z siła jak mucha na człowieka siada nawet nie drgneła. Wogóle w tym WORDZIE NASTEPNYM RAZEM sam siadam ogólnie psychoza tam panuje moze jak siedziałem przez 2h to 2 osoby zdały. 10 Września poprawka
Nie udało się za pierwszym zda się za 2.
29 Czerwca Egzamin WORD LESZNO
julek88

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy