przez scorpionx » środa 06 czerwca 2007, 16:49
przez She18 » środa 06 czerwca 2007, 18:17
scorpionx napisał(a):powinnaś włożyć sobie łeb do kibla aż uwolniż sie ze swojej głupoty!
! Jeszcze jedno ty w tym momencie nie jesteś kierowcą a tylko kandydatem na kierowcę więc egzaminator może przekręcać i grzebać koło kierownicy na co ma tylko ochote.
przez scorpio44 » środa 06 czerwca 2007, 20:41
scorpionx napisał(a):Witam nigdy niepisałem na tym forum.
przez jjaacc » środa 06 czerwca 2007, 21:39
przez disaster » środa 06 czerwca 2007, 21:55
przez cman » środa 06 czerwca 2007, 22:01
disaster napisał(a):Płyn oczywiście chłodniczy, nie jest to w żadnym razie płyn chłodzący.
przez scorpionx » środa 06 czerwca 2007, 22:08
She18 napisał(a):scorpionx napisał(a):powinnaś włożyć sobie łeb do kibla aż uwolniż sie ze swojej głupoty!
No ty chyba sobie kpisz kolego! Co Ty piszesz
:!: :?: Za takie doradzenie to ja dziękuje :?! Jeszcze jedno ty w tym momencie nie jesteś kierowcą a tylko kandydatem na kierowcę więc egzaminator może przekręcać i grzebać koło kierownicy na co ma tylko ochote.
Taaa... jak jesteś tak tego pewien to udowodnij to w przepisach...
Ja sądzę że koleżanka powinna się odwołać :)
przez scorpionx » środa 06 czerwca 2007, 22:15
scorpio44 napisał(a):scorpionx napisał(a):Witam nigdy niepisałem na tym forum.
Biorąc pod uwagę fragment, który zacytowała moja przedmówczyni, trochę szkoda, że jednak zacząłeś....
przez dylek » środa 06 czerwca 2007, 22:20
cman napisał(a):disaster napisał(a):Płyn oczywiście chłodniczy, nie jest to w żadnym razie płyn chłodzący.
No właśnie chłodzący, a nie chłodniczy :wink:.
przez cman » środa 06 czerwca 2007, 22:27
scorpionx napisał(a):Nie chce mi sie szukać w przepisach , z tego co mi wiadomo kierowca to osoba która posiada odpowiednie uprawnienia czyli ma prawo jazdy , osoba egzaminowana nie ma przy sobie prawa jazdy czyli nie jest kierowcą , tylko kandydatem na kierowcę - po to właśnie jest egzamin na prawko aby zweryfikować czy dana osoba może być kierowcą czy nie.
przez disaster » środa 06 czerwca 2007, 22:58
cman napisał(a):disaster napisał(a):Płyn oczywiście chłodniczy, nie jest to w żadnym razie płyn chłodzący.
No właśnie chłodzący, a nie chłodniczy :wink:.
przez She18 » środa 06 czerwca 2007, 23:13
scorpionx napisał(a):Nie chce mi sie szukać w przepisach.
przez scorpio44 » środa 06 czerwca 2007, 23:46
scorpionx napisał(a):Jeżeli dojdzie do jakiegoś zdarzenia to wdety niebedzie zmiłuj , lub ty bedziesz ofiarą kolizji czy wypadku (oczywiście odpukać) i dalej będziesz przymrużał oko na to że kandydatka na kierowce jest niedouczona , dalej będziesz twierdził że egzaminotor przesadził a być może uratował komuś życie czy samochód?
przez scorpionx » czwartek 07 czerwca 2007, 00:50
cman napisał(a):scorpionx napisał(a):Nie chce mi sie szukać w przepisach , z tego co mi wiadomo kierowca to osoba która posiada odpowiednie uprawnienia czyli ma prawo jazdy , osoba egzaminowana nie ma przy sobie prawa jazdy czyli nie jest kierowcą , tylko kandydatem na kierowcę - po to właśnie jest egzamin na prawko aby zweryfikować czy dana osoba może być kierowcą czy nie.
No ale jakie w ogóle ma znaczenie, czy osoba egzaminowana jest kierowcą, czy nie? A tak w ogóle, kto powiedział, że osoba egzaminowana nie może być kierowcą? Może ma np. prawo jazdy kat. A1 - nie jest kierowcą?
przez scorpionx » czwartek 07 czerwca 2007, 00:56
scorpio44 napisał(a):scorpionx napisał(a):Jeżeli dojdzie do jakiegoś zdarzenia to wdety niebedzie zmiłuj , lub ty bedziesz ofiarą kolizji czy wypadku (oczywiście odpukać) i dalej będziesz przymrużał oko na to że kandydatka na kierowce jest niedouczona , dalej będziesz twierdził że egzaminotor przesadził a być może uratował komuś życie czy samochód?
Drogi kolego o podobnym nicku - nie chodziło mi o treść (w sensie tego, co miałeś na myśli), ale o prostacką formę jej wyrażenia (tekst o kiblu).