Nie stawilem sie na egzamin!! prosze o pomoc :(

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez scorpio44 » poniedziałek 19 marca 2007, 22:45

dani1987 napisał(a):hehe mi też się tak zdarzyło ...

Że celowo nie poszedłeś na egzamin, który ustaliłeś i opłaciłeś? A byłbyś w stanie w jakikolwiek sposób wytłumaczyć powód?
scorpio44

Postprzez czarnykot » niedziela 01 kwietnia 2007, 20:59

scorpio44 napisał(a):
doge napisał(a):Po co się zapisywać na egzamin jeżeli się nie ma zamiaru iść? :twisted:

Kiedy przeczytałem to pytanie, to zacząłem się śmiać, bo było dla mnie oczywiste, że kolega Szary125 nie stawił się na egzamin z jakiegoś nieprzewidzianego powodu (zaspanie, pomyłka terminów, jakaś nagła ważniejsza sprawa itp. itd.). Natomiast z jego odpowiedzi można by wywnioskować, że jednak naprawdę świadomie się nie stawił. :shock: Czegoś takiego to chyba jeszcze nie grali. :D

Ech... Mi tak się trafiło, że miałam egzamin wyznaczony i dostałam pracę tydzień przed, nie wyrobiłam się z przełożeniem i przepadło... No, ale było minęło.
najbardziej bawią mnie wszechwiedzący kierowcy od dwóch dni
czarnykot

Postprzez szary125 » środa 04 kwietnia 2007, 20:18

Nie specjanlnie. poprostu pomyliły mi sie dni. Ja to mam talent :P
szary125

Postprzez scorpio44 » czwartek 05 kwietnia 2007, 15:51

szary125 napisał(a):Nie specjanlnie. poprostu pomyliły mi sie dni. Ja to mam talent :P

To na przyszłość bądź precyzyjniejszy, bo z Twojego poprzedniego posta jasno wynikało, że nie miałeś wcale zamiaru iść na ten egzamin. I stąd nasze zdziwienie.
scorpio44

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy