Ile czekac na egzamin

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez kamiles » piątek 27 października 2006, 18:19

wiesniak napisał(a):a co do forum, to tacy, co nie mają z prawem jazdy problemu raczej na nie nie zaglądają, bo po prostu nie mają takej potrzeby. Więc ciężko, żeby relacje odzwierciedlały sytuację wszystkich osób.

ja nie miałam problemu z prawem jazdy, a na forum zaglądam regularnie, bo można na nim znaleźć wiele ciekawych informacji... nie uważam, że zdanie egzaminu jest równoznaczne z tym, że już nigdy nie będę mieć wątpliwości w różnych sytuacjach i między innymi też po to, aby te wątpliwości rozwiewać jest to forum
kamiles

Postprzez wiesniak » piątek 27 października 2006, 18:44

Ehh no to jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę, tak jak ja i parę innych osób :).

cytat całego ostatniego postu usunięty przez moderatora patrz regulamin
wiesniak

Postprzez scorpio44 » piątek 27 października 2006, 20:04

wiesniak napisał(a):Ehh no to jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę, tak jak ja i parę innych osób :)
.
Nie powiedziałbym, że osoby, które nie miały problemów ze zrobieniem prawka, są wyjątkami na naszym forum. Wręcz przeciwnie - stali, wierni i długo trwający na forum użytkownicy to właśnie ci, których nazwałeś wyjątkami. ;) A zdecydowana większość osób, która zawita na forum w związku z jakimś problemem związanym z prawem jazdy, znika z niego, kiedy już owo prawo jazdy zda. ;)
scorpio44

Postprzez wiesniak » piątek 27 października 2006, 21:43

scorpio44 napisał(a):
wiesniak napisał(a):Ehh no to jesteś wyjątkiem potwierdzającym regułę, tak jak ja i parę innych osób :)
.
Nie powiedziałbym, że osoby, które nie miały problemów ze zrobieniem prawka, są wyjątkami na naszym forum. Wręcz przeciwnie - stali, wierni i długo trwający na forum użytkownicy to właśnie ci, których nazwałeś wyjątkami. ;) A zdecydowana większość osób, która zawita na forum w związku z jakimś problemem związanym z prawem jazdy, znika z niego, kiedy już owo prawo jazdy zda. ;)

Otóż to :). Stali bywalcy to właśnie wyjątki, bo ich jest może kilkudziesięciu, a takich co napisali kilka postów jest pewnie z kilka tysięcy. Mówiąc o wyjątkach myślałem bardziej ilościowo niż objętościowo :).
wiesniak

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy