Wzorcowa odpowiedz na pyt:Niech Pani opisze po kolei światła

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez ella » wtorek 24 października 2006, 15:33

Przy rejestracji jest regulamin a tam info, żebys zajrzał przed napisaniem pytania do "Działu najczęściej zadawanych pytań" w skrócie FAQ. Tam znajdziesz odpowiedź.

A wyszukiwarka w prawym rogu nie jest wyszukiwarką forumową.
ella
Moderator

Postprzez abe » wtorek 24 października 2006, 15:45

Ella, sama powinnaś poczytać sobie FAQ, bo widzę, że mimo, że jesteś moderatorem to nie wiesz, że tam nie ma odpowiedzi na pytanie, gdzie są jakie światła w Corsie :lol:

Co do wyszukiwarki, to ta w górnym prawym rogu nie jest stricte forumowa, ale POWINNA jak najbardziej obejmować forum jak jest to na innych serwisach.

Mniej mądrzenia się, wiecej pomyślunku życzę,

pozdrawiam.

ps. mam w ogóle wrażenie, że, niektórzy tutaj, którzy mają już prawko zadzierają nosa, jakby to było jakieś straszne wyróżnienie hehe.
abe

Postprzez ella » wtorek 24 października 2006, 15:55

Znam FAQ na pamięc i wiem gdzie co jest na forum, więc nie mów mi że nie ma odpowiedzi na TWoje pytanie. Może mniej mądrzenia się a więcej stosowania się do regulaminu.

Ciekawe co kryje sie pod tym linkiem
http://www.prawojazdy.com.pl/forum/view ... 7707#47707
i w pozostałych zakładach tego wątku.

Jeżeli masz zamiar dalej dyskutować to zapraszam na PW bo wszystkie off topy ( zgodnie z regulaminem) kasuje.
ella
Moderator

Postprzez wiesniak » wtorek 24 października 2006, 16:31

O ile się nie mykę, to w FAQ nie ma odpowiedzi na pytanie, jak włączyć światła postojowe w corsie. Otóż tak, jak włączasz kierunkowskaz, tyle że przy wyłączonym silniku zamiast kierunkowskazu świeci się z danej strony postojowe.

A jak kolega abe dajel nie odnalazł w FAQ świateł w corsie, to może lepiej żeby się za troche bardziej skomplikowane rzeczy, jaką jest prowadzenie samochodu, nie zabierał.
wiesniak

Postprzez ella » wtorek 24 października 2006, 16:59

wiesniak napisał(a):O ile się nie mykę, to w FAQ nie ma odpowiedzi na pytanie, jak włączyć światła postojowe w corsie. Otóż tak, jak włączasz kierunkowskaz, tyle że przy wyłączonym silniku zamiast kierunkowskazu świeci się z danej strony postojowe.

.

http://www.prawojazdy.com.pl/forum/view ... 3425#63425
ella
Moderator

Postprzez scorpio44 » wtorek 24 października 2006, 23:33

abe napisał(a):mam w ogóle wrażenie, że, niektórzy tutaj, którzy mają już prawko zadzierają nosa, jakby to było jakieś straszne wyróżnienie hehe.

A ja mam wrażenie, że przy rejestracji nie czytałeś regulaminu forum, i stąd Twoje podejrzenie, że ktoś tu zadziera nosa... ;)
scorpio44

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy