Cóż moja historia zaczeła się od kursu 03-12-2019 a zakończyła 26-11-2020 w Wordzie ze zdanym egzaminem za 7 razem.
1 Egzamin oblany po 40 minutach jazdy nie wjechałem w pas zwężający Egzaminator super miły Pan Michał D.
2: Egzamin oblany po 38 minutach nie wykonałem naewrów, które dla mnie były szalone i niezrozumiałe np 5 bieg na Wyszyńskiego lub zawracanie w lewo w miejscu gdzie nie ma mozliwości nie najechania na linię podwójną ciągłą. Egzamiantor nie miły Pani Mariola J.
3: Egzamin nawet nie yjechałem z placyku 1 raz auto za szybko pojechało na górce i dupa panu się nie spodobało egzamiantor też nie miły Pan Jacek Ł.\
4: Egzamin tego samego dnia co 3 byłem tak zestresowany już, że z własnej głupoty zatrzymałem się na zielonym

Egzaminator miły stateczny spokojny Pan Bohdan Ł.
5: Egzamin przy lotnisku na jednokierunkowych nie ustąpiłem tirowi a juz ponad 38 min na mieście echhh stres zjadł. Egzaminator Spoko Pan Tomasz Sz. jednak bardzo ostro hamuje.
6: Egzamin Spokój opanowanie bardzo miła Pani Egzaminatorka wprowadzjąca nastrój odprężenia, spokoju. Niestety wymuszenie przy skręcie ze stopu w lewo Egzaminator Pani Anita L.
7: Egzamin SUKCES i znowu powrót do Pana Egzaminatora z Egzaminu nr 4 Pana Bohdan Ł. Egzamin nawet nie wiem kiedy przebieg, ale trase zapamiętam na zawsze.