oskinstruktor napisał(a):Z tego co mi koleżanka mówiła jest duże zapotrzebowanie na instruktorów mówiących po polsku.
Zapotrzebowanie moze byc, tyle, ze zdaj egzamin w j. holenderskim a potem szkol do woli.

przez ks-rider » wtorek 13 sierpnia 2013, 08:33
oskinstruktor napisał(a):Z tego co mi koleżanka mówiła jest duże zapotrzebowanie na instruktorów mówiących po polsku.
przez ks-rider » wtorek 13 sierpnia 2013, 08:35
Holendrow nie mieli tych udogodnien dla innych nacji, bo maja ich u siebie sporo.mateusz156 napisał(a):napisałem że chodzi też o język ........... nie ma nigdzie polskiego
przez Grzego90 » wtorek 13 sierpnia 2013, 09:29
oskinstruktor napisał(a):Co to znaczy krócej? Mam rozumieć, że ktoś "przeciąga" kurs bo jest w niższej cenie? Po co? Na złość kursantowi? Bzdura!!! Kursy ekspresowe są z nazwy tylko po to, żeby za tą samą robotę wziąć większe pieniądze. Instruktor się więcej napracuje czy jak? 30 godzin to 30 godzin, obojętnie czy jazdy są każdego dnia czy co trzy dni.
przez mateusz156 » wtorek 13 sierpnia 2013, 12:27
przez oskinstruktor » wtorek 13 sierpnia 2013, 13:42
Grzego90 napisał(a):oskinstruktor napisał(a):Co to znaczy krócej? Mam rozumieć, że ktoś "przeciąga" kurs bo jest w niższej cenie? Po co? Na złość kursantowi? Bzdura!!! Kursy ekspresowe są z nazwy tylko po to, żeby za tą samą robotę wziąć większe pieniądze. Instruktor się więcej napracuje czy jak? 30 godzin to 30 godzin, obojętnie czy jazdy są każdego dnia czy co trzy dni.
Zadajesz pytania jak trzyletnie dziecko.. Nie, nie masz rozumieć, że ktoś przeciąga. Po prostu, są szkoły w których jak piszą zrobisz cały kurs w 2 tyg. 18, dni itd. Jak komuś zależy na szybkim ukończeniu kursu to idzie na taki expresowy kurs. Pewenie jeździ sie dzień w dzień, teoria też pewnie po kilka godz. dziennie, żeby jak najszybciej wszystko zrobić. Jak nie widzisz różnicy między jazdą dzień w dzień, a co trzy dni, to ja nie wiem, chyba logiczne, że jeżdżąc codziennie wyjeździsz szybciej te 30 h niż co trzy dni, nie? Standardowo kursu raczej nie zrobisz w miesiąc. A tak w ogóle to nikt nikomu nie każe iść na taki kurs. Są ludzie co idą bo chcą sie szybko wyrobić.
przez jasper1 » wtorek 13 sierpnia 2013, 14:03
przez Grzego90 » wtorek 13 sierpnia 2013, 14:17
oskinstruktor napisał(a):Grzego90 napisał(a):oskinstruktor napisał(a):Co to znaczy krócej? Mam rozumieć, że ktoś "przeciąga" kurs bo jest w niższej cenie? Po co? Na złość kursantowi? Bzdura!!! Kursy ekspresowe są z nazwy tylko po to, żeby za tą samą robotę wziąć większe pieniądze. Instruktor się więcej napracuje czy jak? 30 godzin to 30 godzin, obojętnie czy jazdy są każdego dnia czy co trzy dni.
Zadajesz pytania jak trzyletnie dziecko.. Nie, nie masz rozumieć, że ktoś przeciąga. Po prostu, są szkoły w których jak piszą zrobisz cały kurs w 2 tyg. 18, dni itd. Jak komuś zależy na szybkim ukończeniu kursu to idzie na taki expresowy kurs. Pewenie jeździ sie dzień w dzień, teoria też pewnie po kilka godz. dziennie, żeby jak najszybciej wszystko zrobić. Jak nie widzisz różnicy między jazdą dzień w dzień, a co trzy dni, to ja nie wiem, chyba logiczne, że jeżdżąc codziennie wyjeździsz szybciej te 30 h niż co trzy dni, nie? Standardowo kursu raczej nie zrobisz w miesiąc. A tak w ogóle to nikt nikomu nie każe iść na taki kurs. Są ludzie co idą bo chcą sie szybko wyrobić.
Ja widzę różnice jako te trzyletnie dziecko, tylko dla mnie to oszustwo i naciąganie. Przecież napisałem że w jednym i drugim przypadku 30 godzin to 30 godzin więc za co brać dodatkową kasę? Że ktoś codziennie jeździ? Luksus jak cholera. Rozumie że skoro drożej to będzie jazda Ferrari, zimne napoje w czasie jazd i wiele ciekawych atrakcji a nie że to samo zrobię w krótszym czasie. To tak jak by za egzamin jeśli jest w całości płacić 170 a jeśli by był w oddzielnych terminach (teoria/praktyka) to 100. Zrobione to samo to czemu ma kosztować inaczej?
Na koniec zadam inaczej pytanie bo chyba Ty nie zrozumiałeś intencji tego co napisałem. Widzisz różnicę we włożonej pracy przez instruktora jeśli z kursantem jeździ każdego dnia a tą w jeździe co 3 dni?
przez oskinstruktor » wtorek 13 sierpnia 2013, 15:14
przez Grzego90 » wtorek 13 sierpnia 2013, 15:22
oskinstruktor napisał(a):Aspektu finalnego kursu ekspresowego (wiedzy kursanta) pozwolicie że nie będę oceniał.
przez oskinstruktor » wtorek 13 sierpnia 2013, 15:29
przez jasper1 » wtorek 13 sierpnia 2013, 15:32
Grzego90 napisał(a):Wszystko jest zgodnie z prawem więc nie wiem co Ci nie pasuje.
przez oskinstruktor » wtorek 13 sierpnia 2013, 15:43
przez Grzego90 » wtorek 13 sierpnia 2013, 15:44
przez jasper1 » wtorek 13 sierpnia 2013, 16:01
przez ks-rider » wtorek 13 sierpnia 2013, 23:01
oskinstruktor napisał(a):Dokładnie o etykę mi chodziło ale tą możemy chyba na dzień dzisiejszy miedzy bajki włożyć