Decyzja egzaminatora - odwołanie.

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Decyzja egzaminatora - odwołanie.

Postprzez JAKUB » niedziela 28 kwietnia 2013, 22:21

Jeśli dobrze zrozumiałem to : WYNIK EGZAMINU NA PRAWO JAZDY ZALEŻY OD KAPRYSU EGZAMINATORA? (mimo że są kamery)
JAKUB

Postprzez skov » poniedziałek 29 kwietnia 2013, 13:09

JAKUB napisał(a):Jeśli dobrze zrozumiałem to : WYNIK EGZAMINU NA PRAWO JAZDY ZALEŻY OD KAPRYSU EGZAMINATORA? (mimo że są kamery)

nie, wynik egzaminu zależy od osoby zdającej. Kaprysem może być utrudnienie lub ułatwienie egzaminu przez realizowanie zadań w miejscach o różnym stopniu skomplikowania. Można dać parkowanie równoległe zamiast skośnego ( słysząc często od zdających że robią to pierwszy raz w życiu), można wydać polecenie hamowania awaryjnego czy nawet zawrócenia na zwykłym prostym małym skrzyżowaniu ( nie na skrzyżowaniu o ruchu okrężnym i bez syg.świetlnej ) itp.
skov

Postprzez albin » poniedziałek 29 kwietnia 2013, 16:53

Tak jak pisze skov. Nieco trudniejsze elementy, jak się obroni to się obroni, znaczy że umie, a jak nie.....no to negatywny.
A, B, C, D, E -
albin

Postprzez ks-rider » poniedziałek 29 kwietnia 2013, 21:35

JAKUB napisał(a):mimo że są kamery

No i co z tego, ze sa, zazadalem odtworzenia materialu to dyrektor WORD'u poinformowal mnie, ze nagranie sie nie zapisalo - i co robisz z tym fantem ?

:wink:
ks-rider

Postprzez jpl » wtorek 30 kwietnia 2013, 06:19

No to chyba dalej jest powtórka egzaminu "z automatu" za takie coś...? :wink:
jpl

Postprzez zbla » wtorek 30 kwietnia 2013, 17:14

jak nie ma nagrania to unieważnienie i powtórka egzaminu na koszt WORD
zbla

Postprzez ks-rider » wtorek 30 kwietnia 2013, 20:43

jpl napisał(a):No to chyba dalej jest powtórka egzaminu "z automatu" za takie coś...? :wink:

zbla napisał(a):jak nie ma nagrania to unieważnienie i powtórka egzaminu na koszt WORD

Taaaa, nie no wszystko pieknie, tyle, ze dyrektor odmowil, zarowno zaliczenia placu jak i powtornego egzaminu, nastepny byl na koszt egzaminowanego.

Tak, ze niec z automatu, i nic z na koszt WORD'u Teoria taka a praktyka inna.

ks-rider

Postprzez zbla » środa 01 maja 2013, 00:02

bzdura......co ma dyrektor do tego? przecież o jakimkolwiek unieważnieniu czy nie nagraniu egzaminu to marszałek podejmuje decyzję, dyrektor ma nic o tego
zbla

Postprzez ks-rider » środa 01 maja 2013, 08:50

zbla napisał(a):bzdura......co ma dyrektor do tego? przecież o jakimkolwiek unieważnieniu czy nie nagraniu egzaminu to marszałek podejmuje decyzję, dyrektor ma nic o tego

Nie wiem jak jest obecnie, sytuacja miala miejsce w ca. 2000 r. DEcydowal dyrektor, na skarge wyslal ze Slupska do Gdanska.

I co z tego, ze pozniej byla / bylo ........jak w tym momencie bylo fiasko i spore koszta ? Nie pisze weic kolego, jak to wyglada w teori, bo ja mowie o praktyce jak bylo.

ks-rider

Postprzez jpl » czwartek 02 maja 2013, 04:56

No ale od tego czasu upłynęło około 13 lat... i trochę rzeczy w tym okresie się zmieniło... :wink:
jpl

Postprzez zbla » wtorek 07 maja 2013, 22:26

ks-rider napisał(a):
zbla napisał(a):bzdura......co ma dyrektor do tego? przecież o jakimkolwiek unieważnieniu czy nie nagraniu egzaminu to marszałek podejmuje decyzję, dyrektor ma nic o tego

Nie wiem jak jest obecnie, sytuacja miala miejsce w ca. 2000 r. DEcydowal dyrektor, na skarge wyslal ze Slupska do Gdanska.

I co z tego, ze pozniej byla / bylo ........jak w tym momencie bylo fiasko i spore koszta ? Nie pisze weic kolego, jak to wyglada w teori, bo ja mowie o praktyce jak bylo.

W roku 2000 nie było kamer, weszły od 2006r więc nie ma dziwne że nie było nagrania :)
zbla

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy