Nowe prawojazdy

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Nowe prawojazdy

Postprzez wojtf23 » piątek 28 grudnia 2012, 15:26

Witam. Mam pytanie a jak będzie sprawa wyglądać jeżeli teoria jest ważna pół roku i nie zdam praktycznego w ciągu pół roku?? Jak Będzie egzamin teoretyczny na nowych zasadach to przecież powinniśmy być przeszkoleni na nowe zasady. No chyba że będziemy mieli osobno egzaminy teoretyczne na starych zasadach.

Proszę o odp.
wojtf23

Postprzez Anett » piątek 28 grudnia 2012, 15:41

Na nowych.
Anett

Postprzez 9imar9 » piątek 28 grudnia 2012, 16:17

wojtf23 napisał(a): to przecież powinniśmy być przeszkoleni na nowe zasady..

A jakie Ty szkolenie chcesz przechodzić? Egzaminator wyjaśni pewnie po krótce jak działa program i jazda, tak jak jest zresztą teraz.
9imar9

Postprzez wojtf23 » piątek 28 grudnia 2012, 17:28

Moje zdanie jest takie nie bądź taki mądry. Co cię egzaminator przeszkoli???? Ciekaw jestem czy jak uczyłeś się teorii to czy zaglądałeś do testów czy tak z ulicy poszedłeś i zdałeś. Bo z tego co ja się orientuje jak ja zdawałem to się uczyłem i mnie uczono. A teraz co miał bym pójść z ulicy na egzamin i tak hop siup zdać nie wiedząc jakie są pytania?? Bo mało co która osoba nie studiowała przepisów bo nie wchodziło do głowy.
wojtf23

Postprzez 9imar9 » piątek 28 grudnia 2012, 17:44

wojtf23 napisał(a):Bo mało co która osoba nie studiowała przepisów bo nie wchodziło do głowy.

To odpuść sobie zdawanie pj. ;)
Ciekawi mnie to jak odnajdziesz się na drodze jak przepisy "nie wchodzą Ci do głowy". Jakbyś jeszcze nie zdąrzył się zorientowac od 19 stycznia pytania nie będą ogólnie dostępne, skoro zdałeś poprzednią teorię metodą ZZZ to teraz już tak Ci się nie uda i bardzo dobrze, zakończy się nauka testów na pamięc . :) Swoją drogą nic dziwnego że obawiasz się czy zdasz przez pól roku skoro "przepisy nie wchodzą Ci do głowy".

wojtf23 napisał(a): Ciekaw jestem czy jak uczyłeś się teorii to czy zaglądałeś do testów czy tak z ulicy poszedłeś i zdałeś.

W większości zaglądalem do Kodeksu Drogowego.

Spróbuj swoich sił: http://www.ekursy.prawojazdy.com.pl/tes ... index.html i pochwal się wynikiem. ;p
9imar9

Postprzez kedar006 » sobota 29 grudnia 2012, 23:40

9imar9 napisał(a):skoro zdałeś poprzednią teorię metodą ZZZ to teraz już tak Ci się nie uda i bardzo dobrze, zakończy się nauka testów na pamięc .

Dokładnie! Na drogach ma być bezpiecznie i każdy kto ma prawo jazdy teorie ma znać a nie testy.
Ja będę zdawał testy na nowych i jakoś mi to nie przeszkadza i niczego się nie obawiam :P
kedar006

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy