Egzamin przerwany na wniosek osoby egzaminowanej.

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Egzamin przerwany na wniosek osoby egzaminowanej.

Postprzez rusel » niedziela 13 lutego 2011, 10:00

to za co ten drugi blad tego samego rodzaju?, pierwszy nieprawidlowa zmiana pasa ruchu a drugi nieprawidlowa zamiana kierunku jazdy w lewo, moim zdaniem egzaminator mogl tak to zinterpretowac na korzysc kursanta ale tego nie zrobil i zaliczyl najechanie na linie ciagla jako caly manewr zmiany kierunku jazdy w lewo, jesli najpierw prawidlowo zajales pas lewy i pozniej doszlo do nieprawidlowej zmiany pasa ruchu to zabraklo kompetencji egzaminatora
rusel

Postprzez krecha126 » niedziela 13 lutego 2011, 15:01

edytowany przez moderatora/regulamin punkt 8

To było tak że 1 błąd był jak zmieniałem z lewego na prawy i najechałem na linie ciągłą... ehh z nimi i tak nie wygrasz ... obym teraz 4 podejście zaliczył ;p
KAT. B.
1.egz. 28.12.2010- Teoria(+) Plac(+) Miasto (-)
2.egz.25.01.2011- Plac(+) Miasto (-)
3.egz.11.02.2011-Plac(+) Miasto(-)
4.egz ?
krecha126

Postprzez bobpl » poniedziałek 14 lutego 2011, 00:12

krecha126 napisał(a):To było tak że 1 błąd był jak zmieniałem z lewego na prawy i najechałem na linie ciągłą... ehh z nimi i tak nie wygrasz ... obym teraz 4 podejście zaliczył ;p

a nie jest tak, ze jak pizgniemy po ciągłej, to i tak egzamin jest negatywny? Moze nie mam racji, ale tak mi sie o uszy obija coś..
Cóż, powodzenia. Polecam wykupic jazdy z dobrym instruktorem aby sie konkretnie przygotować i nie dac uwalić na pierdołach ;)
30.09.2010 - Data uzyskania uprawnień.
Obecnie: Lanos "Czerwona Rakieta" 1.4 z podtlenkiem LPG ;)
bobpl

Postprzez szerszon » poniedziałek 14 lutego 2011, 00:24

Najechanie na pojedyńczą ciagłą nie jest już błędem kończacym egzamin.
szerszon

Postprzez wooly » niedziela 20 lutego 2011, 02:43

szerszon napisał(a):Najechanie na pojedyńczą ciagłą nie jest już błędem kończacym egzamin.

Szkoda bo powinno to być w Tabeli nr 12, jakby nie patrząc to linia ciagła zabrania tych samych rzeczy co P-4.

Wracając do pytania, to ułatwiłeś egzaminatorowi życie mówiąc, że nie chcesz dalej jechać, on wpisał w uwagach " egzamin przerwany Dz. U. nr 217 § 30 ust.5 pkt 1" i pozamiatane, egzaminator ma czystą sytuacje. Jednak gdybyś chciał prowadzić dalej znając wynik "N" egzaminator ma obowiązek kontynuowania egzaminu zgodnie z przepisami, czyli miałby wykonać z toba wszystkie zadania egzaminacyjne przewidziane w rozporządzeniu, ale przerwałby gdybyś popełnił "duży bład".
[b][b][b]kúrwa JAK MAM USUNĄĆ KONTO Z tego pier dolone go forum??!!!!!!!@$$@@???????????[/b][/b][/b][/color]
wooly

Postprzez lith » niedziela 20 lutego 2011, 03:03

wooly napisał(a):
szerszon napisał(a):Najechanie na pojedyńczą ciagłą nie jest już błędem kończacym egzamin.

Szkoda bo powinno to być w Tabeli nr 12, jakby nie patrząc to linia ciagła zabrania tych samych rzeczy co P-4.

Niezupełnie, bo chyba mniejszym przewinieniem jest zmiana pasa na poj. ciągłej, bo np. nie zdążyliśmy przed skrzyżowaniem szybciej zająć i za długo nam zeszło, niż wjazd na część jezdni przeznaczoną dla kierunku przeciwnego, gdzie teoretycznie nie powinno nas byś w ogóle w żadnej sytuacji.
lith

Postprzez szerszon » niedziela 20 lutego 2011, 17:44

wooly napisał(a):

Było, ale zamienili na wjazd na pole wyłączone z ruchu P-21.
szerszon

Postprzez wooly » poniedziałek 21 lutego 2011, 15:22

Szerszon nigdy przenigdy nie było w 217 o pojedynczej ciagłej w tabeli nr 12
[b][b][b]kúrwa JAK MAM USUNĄĆ KONTO Z tego pier dolone go forum??!!!!!!!@$$@@???????????[/b][/b][/b][/color]
wooly

Postprzez skov » poniedziałek 21 lutego 2011, 19:40

było w projekcie rozporządzenia
skov

Postprzez wooly » poniedziałek 21 lutego 2011, 20:17

To że było w projekcie mnie jakos nie interesuje, równie dobrze można było napisać "prawie znalazło się w rozporządzeniu", no wczesniej nie było znaku b-20 i odrazu uwalano, wystarczy ze w jednym WORD-zie przyjmie sie zasade o stworzeniu zagrożeniu BRD i przejechanie lub najechanie na linie da N.
wooly

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy