Oczekiwanie w Wordzie na swoją kolej co i jak

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Wujaszek » poniedziałek 26 lipca 2010, 10:25

Rzeszów.

Egzamin teoretyczny rozpoczął się punktualnie o 10:00. Na praktyczny czekałem 15 minut.

Za drugim podejściem (właśnie o 7:30) zostałem wyczytany jako 3 czy 4 mniej więcej punktualnie. Niektórych wywołano już 5 minut wcześniej.
Wujaszek

Postprzez myszka880 » poniedziałek 26 lipca 2010, 12:32

W WORD Bytom podobnie. Egzamin teoretyczny: egzaminator spóźnił sie chyba z 10 min.
Później praktyczny - zależy jak Cie wylosują. Ja czekałam około 15 minut.
I nie przejmuj się, każdy kiedyś szedł tam pierwszy raz i sobie jakoś poradził. Nie będziesz też tam sama.
myszka880

Postprzez Skoooorpion » sobota 31 lipca 2010, 22:04

Ja zdałam jakiś czas temu i do tej pory nie wiem,czym oni się tam kierują...jeśli chodzi o godz rozpoczęcia i przydzielenie nas do konkretnego auta. Tzn wiem,że jak któryś zjedzie z miasta,to Cię do niego wyczytują i tyle. Ale od czego to zależy,to już nie wiem.
Jeśli chodzi o czekanie to Ja nigdy długo nie czekałam( WORD Piotrków Tryb). Tylko raz byłó dużo osób,i wtedy troszkę dłużej zeszło.
Niekiedy wchodziłam do poczekalni,nie zdążyłam nawet usiąść-a tu już zostawałam wyczytywana:D

Poranne godziny są dobre,raz miałam też chyba na 7:30... niby ruch mniejszy,i człowiek ma też bardziej wypoczęty umysł...i prawie zdałam wtedy,ale jakiś pracownik budowlany mi wszedł na drogę i koniec:-/
facet do roboty się spieszył,i przez niego oblałam.Ale to już przeszłość:D
Mam 140 koni,nikt mnie nie dogoni...
Skoooorpion

Postprzez Los_Dawidos » środa 04 sierpnia 2010, 14:56

Ja miałem egzamin teoretyczny na 9:30, więc o tej godzinie stawiłem się, wszystko poszło bezbłędnie, więc czekałem na plac... I w końcu po dwóch i pół godziny się doczekałem. Egzaminy praktyczne przeprowadzane są po prostu w dramatyczny sposób, są cztery stanowiska, samochody stoją na parkingu, a często jeden, góra dwa samochody są na łuku. Z pewnością można byłoby to jakoś usprawnić, bo przez tyle czasu idzie zwariować.

Zdawałem w WORD Jelenia Góra.
02.08.10 - teoria :) praktyka :)
Los_Dawidos

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy