EGZAMIN W DABROWIE GORNICZEJ

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Sławek_18 » sobota 03 lipca 2004, 15:00

Gratulacje, Zgasniecie silnika nie jest bledem podczas hamowania awaryjnego.
Prawo Jazdy na C uzyskane: 20-10-04
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo jazdy na B uzyskane: 08-02-02
Ilość egzaminów: sztuk 1
Prawo Jazdy na C-E uzyskane: 23.04.2008
Ilość egzaminów: sztuk 3
Sławek_18

Postprzez bodek541 » sobota 03 lipca 2004, 18:14

gratulacja a mam pytanie po co to hamowanie awaryjne u nas wogole tego sie nie dostosuje no moze ze dwie osoby
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Postprzez kogar » sobota 03 lipca 2004, 20:48

Sławek_18 napisał(a):Gratulacje, Zgasniecie silnika nie jest bledem podczas hamowania awaryjnego.

wim ze nie jest ale przeciez nie bede sie sprzeczal z egzaminatorem , poki mam jeszcze szanse zdania ;-) owszem gdyby drugi raz mi powiedzial ze nie zaliczylem to moze bym sie cos odezwal , a tak to siedzialem cicho ;P oprocz tego kiedy z nim mowilem gdzie chodze do szkoly itp ;-) )
Ogolnie moge poweidziec ze mialem szczescie ze trafilem na takiego egzaminatora ;-)

przy zawracaniu na 3 z opowiesci kumpla mowi ze przodem nie dojechalem ponad pol metra do belki :D sam nie wiem czemu tak zrobilem ale jakos tak wyszlo ;-) no a teraz moge sie cieszyc tym ze za jakies 2 - 3 tygodnie wkoncu dostane kawalek plastiku ;-)
pozdrawiam :-)
oby zdac!
kogar

Postprzez arkads » wtorek 06 lipca 2004, 22:04

luzik zdałem za 1 razem. myślałem że bedzie gorzej. testy 0 błędów, plac mi wyszedł lepiej niż na kursie, miasto też nieźle ale drobne błędy robiłem. :D
arkads

Postprzez Snuj ze Szczecina » wtorek 06 lipca 2004, 22:48

Gratulacje, kiedy piwo stawiasz? :wink:
Pozdrawiam Serdecznie
Snuj ze Szczecina

Postprzez kogar » wtorek 06 lipca 2004, 22:52

gratuluje ;-) a takie pytanko , ile osob wyjechalo na miasto ? :-) a i ile przeszlo z teorii ;-)

to teraz do wydzialu komunikacji za 2 - 3 dni :-)
GRATULUJE !
oby zdac!
kogar

Postprzez arkads » środa 07 lipca 2004, 16:02

Dzieki

zdawało 9
na placu zdawało 7
na mieście 5
zdało 5

Jesli chodzi o auta to wcale nie są złomy. Uważam ze lepiej sie prowadzi nawet niż te na kursie. Sam byłem w szoku. Natomiast prawdą jest ze ci co uczyli sie tylko na Corsach mają zarombiste problemy. Należy uczyc sie albo tylko na Punto albo na obu. Ja uczyłem sie na początku na Corsie i jest świetna ale nie o to chodzi. Po przejsciu na Punto wogóle nie mogłem jeździć. Corsa można powiedzieć jeździ sama 0 problemów z gasnięciem. Można ruszac bez gazu na płaskim terenie. Puszczasz powoli sprzegło i jedziesz. Na Punto się tego nie zrobi. Jeździ się tylko na "sprzegle". Musisz najpierw dodać gazu i powoli puszczać sprzegło inaczej zgaśnie. To jest główny problem zdających a nie ze auta są rozregulowane - bo nie są. Tak myśle. Wogóle samochody w WORD albo są bardziej zwrotne albo koperta jest wieksza bo nigdy na kursie nie udało mi się dobrze wjechać a tu za 1 razem idealnie.

Noi tak - na placu jazda jest Punto a na miescie Corsą.

Chętnie bym piwko postawił. Aż sam mam smaka. Polecam Frater - piwko o smaku idealnym lekko winnym. Ostatnio tylko takie pije. Pewnie w weekend bede stawiał jak sie ktos podwinie u mnie w knajpie. :lol:
arkads

Postprzez YAMADA » środa 07 lipca 2004, 19:24

5 sierpnia mam egzamin

ARKADS a to piwko FRATER to jaki to browar , bo jestem smakoszem i chetnie sprubuje
Gratuluje zdania egzaminu
YAMADA

Postprzez bodek541 » czwartek 08 lipca 2004, 00:35

a u nas nadal sa micry jeszcze
NIGDY NIE KŁÓĆ SIE Z IDIOTAMI....SPROWADZĄ CIE DO SWOJEGO POZIOMU I POKONAJĄ DOŚWIADCZENIEM..
bodek541

Postprzez arkads » poniedziałek 19 lipca 2004, 15:27

YAMADA napisał(a):5 sierpnia mam egzamin

ARKADS a to piwko FRATER to jaki to browar , bo jestem smakoszem i chetnie sprubuje
Gratuluje zdania egzaminu

Piwko FRATER to browar BELGIA ten sam który robi piwko PALM które też jest super i o podobnym smaku ale nie z puszki :twisted: W smaku w sumie te piwa sa podobne.ale Frater jest orzeŸwiajšcy, winny z lekkim smakiem chmielu. Zajrzyj tu a moze sam zrobisz swoje piwo:

http://www.browamator.pl/
http://www.piwosz.pl/

:twisted: :twisted: :twisted:
arkads

Postprzez ziaro » sobota 24 lipca 2004, 00:19

arkads napisał(a):Dzieki

zdawało 9
na placu zdawało 7
na mieście 5
zdało 5

Jesli chodzi o auta to wcale nie są złomy. Uważam ze lepiej sie prowadzi nawet niż te na kursie. Sam byłem w szoku. Natomiast prawdą jest ze ci co uczyli sie tylko na Corsach mają zarombiste problemy. Należy uczyc sie albo tylko na Punto albo na obu. Ja uczyłem sie na początku na Corsie i jest świetna ale nie o to chodzi. Po przejsciu na Punto wogóle nie mogłem jeździć. Corsa można powiedzieć jeździ sama 0 problemów z gasnięciem. Można ruszac bez gazu na płaskim terenie. Puszczasz powoli sprzegło i jedziesz. Na Punto się tego nie zrobi. Jeździ się tylko na "sprzegle". Musisz najpierw dodać gazu i powoli puszczać sprzegło inaczej zgaśnie. To jest główny problem zdających a nie ze auta są rozregulowane - bo nie są. Tak myśle. Wogóle samochody w WORD albo są bardziej zwrotne albo koperta jest wieksza bo nigdy na kursie nie udało mi się dobrze wjechać a tu za 1 razem idealnie.

Noi tak - na placu jazda jest Punto a na miescie Corsą.

Chętnie bym piwko postawił. Aż sam mam smaka. Polecam Frater - piwko o smaku idealnym lekko winnym. Ostatnio tylko takie pije. Pewnie w weekend bede stawiał jak sie ktos podwinie u mnie w knajpie. :lol:

Człowieku ja chyba zdawalem an inncy autach te punta to rzęchy na maksa i trzeba dodawac gazu zeby nie zgasly sam sie bolesnie przekonalem bo mi na luku za 1 razem 2 razy zgasl ale za 2 i 3 razem bylo jzu lepiej a z tego co wiem kazdy moj znajomy na te punciaki narzeka takze pierwsze slysze zeby je ktos chwalil.
ziaro

Postprzez YAMADA » wtorek 27 lipca 2004, 16:13

no jestem już po urlopie i teraz biorę się ostro za naukę bo egzamin tuż, tuż
YAMADA

Postprzez mszag » środa 28 lipca 2004, 11:36

Ja tam nie mam dobrych wspomnień z WORD'a w Dąbrowie Górniczej, w poniedzialek podchodziłem tam 3 raz. Po raz 3 miałem ten sam zestaw na placu (nr 3) wjazd przodem do prostopadlego i zawracanie na 3. I tym razem uwalilem na luku - bo nie chcialo mi sie kłócic ile to jest 40 cm. Po prostu zenujace nikt nie zdal placu manewrowego, 2 osoby przeszly łuk, widocznie panu egzaminatorowi sie spieszylo bo caly egzamin na placu zajal mu jakied 30 minut (czyt. uwalenie 10 osob), i mogl sobie spokojnie jechac do domciu (ponad 1000 + oplata za nastepne terminy w kasie WORD'a). Tak trzymac panowie!! Eh szkoda slów ...
mszag

Postprzez YAMADA » środa 04 sierpnia 2004, 15:32

JUTRO EGZAMIN !!!!
ŻYCZCIE MI POWODZENIA I TRZYMAJCIE KCIUKI !!!!!
:lol: :lol: :lol:
PEŁNY LUZ !!!!
YAMADA

Postprzez Markosz » środa 04 sierpnia 2004, 18:24

Powodzenia :!: :!: :!: :!: Napisz co i jak po egzaminie. :)
Kat. B

23.08.2004 - egzamin
31.08.2004 - wydane
08.09.2004 - odebrane
Markosz

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy