dowód osobisty

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez dorsio » czwartek 20 maja 2004, 21:41

Snuj ze Szczecina napisał(a):A jutro masz zasuwać do urzędu w celu WYDANIA DOWODU OSOBISTEGO.

To samo usłyszałem na komisji wojskowej. Ale jakoś się udało przejść ją z prawem jazdy. :D Na egzaminie udało mie się wykorzystać paszport i skierowanie na egzamin (był to jedyny dokument z peselem).
dorsio

Postprzez Mara » piątek 21 maja 2004, 00:48

Strasznie mi szkoda tych ludzi co podstawowych rzeczy nie wiedzą. Jak ja zdawałam egzamin na prawko to dwóm osobom podziękowano z góry bo przyszły z legitymacją, kasa oczywiście przepada. Parę dni temu byłam z facetem na teoretycznym. Wyleciały trzy. Jeden przyszedł z indeksem się zapisać. O rany :shock:
Mara

Postprzez Inga » piątek 21 maja 2004, 13:57

Mara napisał(a):Strasznie mi szkoda tych ludzi co podstawowych rzeczy nie wiedzą.

Oni nawet czasami nie wiedzą, jak wygląda egzamin :shock:
Właśnie dzisiaj chyba z 5 osób z mojej grupy nie wiedziało w ogóle co to jest hamowanie awaryjne i jak to się wykonuje. Najśmieszniejsze jest to, że jak egzaminator powiedział, że ten manewr obowiązuje i czy są jakieś pytania, to żadne z nich nawet się o to nie zapytało. Niektórzy myśleli, że chodzi tu o zaciągnięcie ręcznego :shock:
Inga

Postprzez anusia:] » piątek 21 maja 2004, 15:33

Heh.. a dowiem sie może dobrzy ludzie od Was gdzie mam sie udać by dostać takie zaświadczenie?:P
słyszałam też że w paszporcie musi być nr PESEL, to prawda? bo w moim nawet nie wiem czy jest...
aneczka ;]
anusia:]

Postprzez Slawek » piątek 21 maja 2004, 15:48

Inga napisał(a):Niektórzy myśleli, że chodzi tu o zaciągnięcie ręcznego

No może nie wypada się śmiać. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Slawek

Postprzez ella » piątek 21 maja 2004, 23:19

Heh.. a dowiem sie może dobrzy ludzie od Was gdzie mam sie udać by dostać takie zaświadczenie?

W Urzędzie Dzielnicowym :wink:
słyszałam też że w paszporcie musi być nr PESEL, to prawda? bo w moim nawet nie wiem czy jest...

Pesel potrzebny jest do zapisu na egzamin. Na samym egzaminie wystarczy sam paszport.
ella
Moderator

Postprzez miros » sobota 22 maja 2004, 19:33

najlepsze by bylo jakby taki niedoinformowany kursancik zaciagnal reczny i zaczal ruszac kierownica. oooooo mialbym wtedy beke jakbym sie dowiedzial o takiej sytuacji.

moze by chociaz dostal plus za ladne wejscie na recznym w poslizg boczny.
na nowym forum od 05 Lip 2002, na starym od 2001
kat B: wydane 15.04.02
zdane za pierwszym.

Obrazek
miros

Postprzez dorsio » niedziela 23 maja 2004, 14:45

ella napisał(a):Pesel potrzebny jest do zapisu na egzamin. Na samym egzaminie wystarczy sam paszport.

Mi niestety nie wystarczył.
dorsio

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy