Kluczyk

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Postprzez Driver'ka » środa 23 kwietnia 2008, 17:30

Wydaje mi się, że to już zależy od samochodu. Jak się nie otworzy po przekręceniu w lewo, to znaczy, że trzeba przekręcić w prawo ;P Ja jak pierwszy raz poszłam otworzyć Punciaka, to też nie wiedziałam jak się to robi. Ale wsadziłam kluczyk w dziurkę i metodą prób i błędów otworzyłam :D
Obrazek

Obrazek
Driver'ka

Postprzez Michał_62 » środa 23 kwietnia 2008, 17:54

W lewo czy w prawo kręcić? To zależy, w którym kierunku chcesz jechać :)
Pozdrawiam serdecznie
Michał_62

Postprzez GS » środa 23 kwietnia 2008, 19:01

Czy w lewo, czy w prawo to zależy z której strony chcesz otworzyć drzwi - z lewej czy z prawej.

A totalna nonsensowność tego pytania bierze się z tego, iż:

a) samochody egzaminacyjne zawsze są już otwarte - bo ktoś nimi nam wjeżdża na kopertę w łuku, nie widziałem żeby je tam wpychano ;)
b) samochody są to z reguły w miarę nowe, więc mają centralne zamki sterowane z pilota (o Boże, który guzik wcisnąć?! ;) )
c) nawet jak jakimś cudownym zrządzeniem losu będziesz musiał otwierać autko kluczykiem, to po prostu wystarczy wcisnąć i przekręcić - jak nie idzie w lewo, to w prawo...

Dobrze, że autor pytania sam zdaje sobie sprawę z jego komicznego charakteru. ;)
18.02.2008 - teoria +
16.04.2008 - praktyka +
30.04.2008 - dokument odebrany
A ponoć najlepsi zdają za drugim razem ;)
GS

Postprzez magdak » środa 23 kwietnia 2008, 21:05

[quote="GS"]

ktoś nimi nam wjeżdża na kopertę w łuku, nie widziałem żeby je tam wpychano ;)

ja musiałam sama wjechać,ale drzwi były otwarte.przecież egzaminator idzie przed egzaminem i włącza kamery,no i chyba nei będzie go zamykała na chwile:)
magdak

Postprzez dariex » środa 23 kwietnia 2008, 21:31

Michał_62 napisał(a):W lewo czy w prawo kręcić? To zależy, w którym kierunku chcesz jechać :)

Michał ja mam nadzieję,ze czytałeś cały ten post,a nie piszesz po to aby napisać "cokolwiek"?
I pewnie zauważyłeś,ze temat dotyczy "kręcenia" kluczykiem?
Ostatnio zmieniony środa 23 kwietnia 2008, 22:04 przez dariex, łącznie zmieniany 1 raz
dariex

Postprzez GS » środa 23 kwietnia 2008, 21:43

magdak napisał(a):ja musiałam sama wjechać

No nawet jeśli, to z WORDowskiego garażu o 7 rano żaden zdający nie musiał chyba wyjeżdżać. ;)
18.02.2008 - teoria +
16.04.2008 - praktyka +
30.04.2008 - dokument odebrany
A ponoć najlepsi zdają za drugim razem ;)
GS

Postprzez Michał_62 » środa 23 kwietnia 2008, 22:01

Dariex - czytałem post. Co do pisania po to by tylko coś napisać - nie jestem zwolennikiem takich praktyk. Już prawie rok jestem tu zarejestrowany i ledwo 100 postów wycisnąłem bo większość czytam gdyż odnajduję odpowiedzi na interesujące mnie zagadnienia. (iIe drążmy tej dyskusji już bo odbiegniemy od tematu, na który raczej już udzielono konkretne odpowiedzi). A i dyskusji czasem warto nadać ton lekko żartobliwy (choć nie zawsze się to może udać). Nikomu to nie zaszkodzi. Amen.
Pozdrawiam serdecznie
Michał_62

Postprzez speedy » środa 23 kwietnia 2008, 22:52

Na wszelki wypadek wez łom :) Jakby to nie podziało to wypowiedz magiczne zdanie (znalazłem w necie - wystawiaja je też na allegro). Ale Ci podam : xceetyuzz khmmxertucc byyy (musisz wypowiedziec bez zająknięńcia) :)
Obrazek
speedy

Postprzez lordadams » środa 23 kwietnia 2008, 23:18

Michał_62 napisał(a):1 - szukasz kluczyka bądź prosisz egzaminatora by go dał
2 - bierzesz go do ręki
3 - szukasz dziurki
4 - celujesz
5 - to co masz w dłoni wkładasz do dziurki
6 - przekręcasz
7 - i osiągasz o..... otwarte drzwi.
:)

Pamiętaj przy tym, żeby się nie spieszyć. Na to zadanie masz przewidziane 10 minut. Jeżeli jesteś zestresowana możesz poprosić o chwilę przerwy - usiądź w samochodzie jeśli ci słabo, otwórz okno by się dotlenić i dopiero przystąp do jego otwierania.

Dawno się tak nie uśmiałem co czytając post nr 1. :)
lordadams

Postprzez kamiles » środa 23 kwietnia 2008, 23:41

lordadams napisał(a):Jeżeli jesteś zestresowana

Dlaczego założyłeś, że to kobieta? :wink:
Zmartwię Cię - kolega powiedział
dex11 napisał(a):chcę być pewny (...)

więc to jednak nie kobieta. :)

A swoją drogą też nieźle się uśmiałam czytając wypowiedzi w wątku. To jest tak komiczne, że mam nadzieję, że nie wyląduje w koszu. :wink:
kamiles

Postprzez lordadams » czwartek 24 kwietnia 2008, 14:19

kamiles napisał(a):Dlaczego założyłeś, że to kobieta? :wink:
Zmartwię Cię - kolega powiedział

Rutyna mnie zawiodła patrz - takie pytania jednak najczęściej zadają kobiety. (Bez urazy). A pisząc pomyślałem sobie nawet żeby wrócić jedną stronę i sprawdzić płeć... ale myślę sobię "eee, nie! niemożliwe!" :P
lordadams

Postprzez czarnykot » czwartek 24 kwietnia 2008, 20:05

no niemożliwe - kretynem może być również samiec??? jestem w szoku, myślałam, że tylko kobiety to kretynki... jak ja nienawidzę szowinizmu :evil:

a do dariex - wiesz wyluzuj trochę człowieku, jakbym była takim sztywniakiem, to bym chyba umarła. w kogo ty się bawisz dzieciaku? w pana policjanta, który będzie wszystkim mówił, co mają robić? nie tylko w tym wątku pokazujesz swój poziom "poczucia humoru". :x

co do autora wątku - temat jest tak dalece poza jakimkolwiek poziomem, że nawet ciężko dyskutować o nim. a jakiekolwiek drzwi umiesz kluczem otworzyć? jeśli nie, to może nie bierz się za prowadzenie samochodu. :?
najbardziej bawią mnie wszechwiedzący kierowcy od dwóch dni
czarnykot

Postprzez dariex » czwartek 24 kwietnia 2008, 20:11

Myślę,że jeśli komuś brakuje luzu to właśnie Tobie ;)
I daruj sobie tą wątpliwej jakości psychoanalizę mojej-kobiecej-osoby-bo tego nie raczyłaś Aśćka zauważyć- jak pomoderujesz trochę,poświęcisz swój własny,prywatny czas(coby nie było-tu-nie moderuję ale gdzie indziej-tak) i powywalasz codziennie setki durnowatych wpisów w stylu:bla,bla,bla to moje poczucie humoru wyda Ci się idealne do sytuacji.aaa... "Dzieciaku" -cóż za komplement,dziękuję ;)

Cały ten temat jest żenująco zenujący.
dariex

Postprzez czarnykot » czwartek 24 kwietnia 2008, 20:30

też jestem moderatorem, ale na szczęście nie jestem wiecznie strofującym wszystkich, sfrustrowanym człowiekiem, który realizuje się poprzez naprowadzanie innych na właściwą drogę. radzę poćwiczyć luz, bo smutne musi być życie pani policjant.

a co do nabijania postów? to nie ja natłukłam prawie 300 postów przez 3 miesiące polegających na poprawianiu i musztrowaniu wszystkich dokoła... :roll:

http://www.eioba.pl/a71923/jak_rozwinac ... cie_humoru
najbardziej bawią mnie wszechwiedzący kierowcy od dwóch dni
czarnykot

Postprzez dariex » czwartek 24 kwietnia 2008, 20:33

jaaasne :)
Whatever :)
Widzę,że pasjonuje Cie moja osoba(jakże nudna i sfrustrowana :P),zdążyłaś nawet przeczytać pod moim avatarem ile postów napisałam i kiedy dołączyłam na forum :)
To wejdz jeszcze w mój podpis i przejrzyj sobie moje posty,bo zwykle nie są one(przynajmniej się staram) czczą gadaniną- jak ta.
Zakończę zatem bo aż żal nabijać sobie posty pogawędką z Tobą.
Ostatnio zmieniony czwartek 24 kwietnia 2008, 20:36 przez dariex, łącznie zmieniany 2 razy
dariex

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy