przez Michał_62 » wtorek 05 lutego 2008, 19:02
przez Zibi01 CB Radio » środa 06 lutego 2008, 11:34
HARNAŚ napisał(a):Zibi01 CB Radio napisał(a):m4t30 napisał(a):Mam pewnie lamerskie pytanie, ale przeszukalem forum i nie znalzlem odpowiedzi. Czy przy jezdzie na luku trzeba uzywac kierunkowskazow?
moj instruktor powiedzial mi ze nie ale nie jestem do tego przekonany
pzdr
Pewnie! Jak masz wypadek i lecisz do rowu to Pamietaj ! Też musisz jolopie wrzucic kierunkowskaz!!! Kto takich baranow jak Ty szkoli na Egzamin i kto ich przepuszcza! Teraz jasne skad jest tyle wypadkow jak taki glab chce byc madrzejszy od instruktora. Egzaminatorzy! Zrobcie cos z tym!!! Nie puszczajce glabow na ulice-lepiej zeby taki nie dostal Prawa Jazdy-niz zeby innym stwarzal zagrozenie na drodze
Kierowca zawodowy kat: B, C, C+E
Najważniejsze to się dowartościować 8)
Pewnie mi odpiszesz coś w stylu "jeździ jak baran to stwarza zagrożenie, wiec powinien nie wyjezdżać na drogi w ogóle".
Przecież kolega, napisał że instruktor mu odpowiedział na pytanie, a zadając pytanie dla swojej pewności nic nie traci, poza tym forum zyskuje na pewno (wiadomo że inni też mogą mieć tego typu wątpliwość i mają odpowiedź jak na dłoni).
Wyzywasz go od jełopa tylko dlatego że zdałeś wszystko za pierwszym razem ? Tylko że to Ciebie nie upoważnia do braku kultury, szacunku do innych, nie masz klasy za grosz.
Poza tym dlaczego go przekreślasz ? Może się okazać tak że będzie jeździł lepiej od Ciebie....Zresztą po co ja to tłumaczę, i tak jesteś lepszy.
przez chorwat » środa 06 lutego 2008, 12:51
przez HARNAŚ » środa 06 lutego 2008, 16:52
przez Zibi01 CB Radio » środa 06 lutego 2008, 20:02
HARNAŚ napisał(a):Zibi01 CB Radio, lepiej niech zapyta na forum niż ma popełniać te błędy w praktyce. Jeśli jest źle przygotowany to po prostu nie zda, nie zostanie dopuszczony do ruchu ;)
przez dariex » środa 06 lutego 2008, 22:46
Zibi01 CB Radio napisał(a):
Wiesz poprostu chyba cos do ciebie niedociera??? Przepisow nie znacie??? To sa kardynalne niewybaczalne bledy!!! Jak Przygotowano go do Egzaminu???
Zibi01 CB Radio napisał(a):Ty jestes kierowca! To Ty masz wiedziec-ale daremne!
przez Zibi01 CB Radio » czwartek 07 lutego 2008, 01:46
dariex napisał(a):Zibi01 CB Radio napisał(a):
Wiesz poprostu chyba cos do ciebie niedociera??? Przepisow nie znacie??? To sa kardynalne niewybaczalne bledy!!! Jak Przygotowano go do Egzaminu???
Udowodniono naukowo,ze osoby nadużywające wykrzykników i pytajników w zdaniu,są niezrównoważone emocjonalnie.
NIe chciałabym Cię spotkać na drodze- wybacz ;)Zibi01 CB Radio napisał(a):Ty jestes kierowca! To Ty masz wiedziec-ale daremne!
Puki co-kierowcą nie jest.Jak wiesz- nazwa tego forum brzmi "Prawo jazdy"
Tobie proponuję forum "Zjadłem wszystkie rozumy i nie posiadam cienia kultury" oraz melisę.
Pozdro!
przez dariex » czwartek 07 lutego 2008, 22:56
przez zagubiona89 » piątek 08 lutego 2008, 00:11
przez ella » piątek 08 lutego 2008, 00:23
jesli jest inaczej niech mnie ktos oswieci moj nr 6615847