przez pasqudek » piątek 29 stycznia 2016, 01:08
przez szerszon » piątek 29 stycznia 2016, 01:10
Tu masz rację. Za dużo osób zbyt łatwo zdaje.Mi też się to nie podoba.Nikt mi nie wmówi, że w Polsce z tymi całymi WORD'ami coś nie śmierdzi i jest coś nie tak.
To co linkowałeś ? Nie rozśmieszaj mnie..to teraz poszukaj, ilu pijanych za kierownicą jeździ...Jak podaje jedno ze źródeł, jesteśmy na pierwszym miejscu w UE pod względem "oblań".
Raczej leniwi i później aroganccy po uzyskaniu PJ.. Czy to znaczy, że Polacy są jacyś niedorozwinięci?
Wyjazd na dyskotekę do Leszna dla pięciu młodych ludzi z Poznania zakończył się tragicznie. Nie żyją dwie młode kobiety, a jeden z mężczyzn jest w stanie ciężkim w szpitalu. Tuż przed wypadkiem auto zatrzymała do kontroli policja...
przez Hans123 » piątek 29 stycznia 2016, 01:39
szerszon napisał(a):źródło poproszę, a nie bzdetne artykuliki.
szerszon napisał(a):Tu masz rację. Za dużo osób zbyt łatwo zdaje.Mi też się to nie podoba.
szerszon napisał(a):ilu pijanych za kierownicą jeździ...
szerszon napisał(a):Raczej leniwi i później aroganccy po uzyskaniu PJ
przez JAKUB » piątek 29 stycznia 2016, 06:06
przez ks-rider » piątek 29 stycznia 2016, 11:13
Borys_q napisał(a):Potem, to auto odkujemy os OSK bo przecież innym nie potrafimy jeździć.
przez pasqudek » piątek 29 stycznia 2016, 12:00
przez JAKUB » piątek 29 stycznia 2016, 13:01
____________________________pasqudek napisał(a):(...)Jakub: Występują i będą występować. W każdym zawodzie znajdą się służbiści. Ale kandydaci często nie przyjmują do wiadomości, że to oni popełnili błędy, które doprowadziły negatywnej oceny ze strony egzaminatora.
przez ks-rider » piątek 29 stycznia 2016, 13:59
PROVOKATOR1986 napisał(a):W Egipcie według przepisów na egzaminie wystarczy przejechać tylko 6-metrówjak bum cyk cyk
i o dziwo tam niema wypadków jak w Polsce
przez ks-rider » piątek 29 stycznia 2016, 16:22
Hans123 napisał(a):@szerszon: A jak wyjaśnisz to, że w Czechach zdawalność jest na poziomie 95%, a i wypadków statystycznie mniej? Jacyś nadludzie tam żyją?
Nie przesadzajmy z poziomem płynów czy światłami. Jeśli ktoś się sypie na tych rzeczach to wręcz powinni sprawdzić czy przypadkiem on w ogóle był na jakimkolwiek kursie a jego papier ukończenia kursu nie jest "lewy".
Hans123 napisał(a):http://www.wprost.pl/ar/503537/Jak-zdaje-sie-prawo-jazdy-za-granica-Najprosciej-w-USA-rownie-latwo-w-Czechach/
http://www.szkola-jazdy.pl/aktualnosci/single/id/2418
przez PROVOKATOR1986 » piątek 29 stycznia 2016, 17:37
przez skov » piątek 29 stycznia 2016, 18:52
PROVOKATOR1986 napisał(a):
Tutaj Cię zaskoczę bo zdawalność na egzamin praktyczny na kat B w Łodzi jest poniżej 10% więc jest gorzej niż z automatu.
PROVOKATOR1986 napisał(a):Oczywiście zdarzają się egzaminy że jakość nie podlega ŻADNEJ dyskusji ale nadal się upieram że jest to mniejszość a z reguły jest to zwykłe okradanie kursantów. Ja jestem smieszny że ludzi uwalaja za ruszanie lusterek/foteli podczas jazdy na egzaminie?
PROVOKATOR1986 napisał(a):Ja wcale nie narzekam na egzaminatorów świetną robotę wykonują dla Wordów a cel jest jeden ''Weryfikacja budżetu a nie umiejętności''
PROVOKATOR1986 napisał(a):Masz racje jak puścisz delikwenta który obleje egzamin na podwójnej ciągłej lub na zielone strzałce to ryzyko katastrofy w ruchu lądowym![]()
przez Akane » piątek 29 stycznia 2016, 18:59
przez PROVOKATOR1986 » piątek 29 stycznia 2016, 19:33
przez PROVOKATOR1986 » piątek 29 stycznia 2016, 19:39
przez rondel92 » piątek 29 stycznia 2016, 20:25