przez romek23 » środa 20 maja 2020, 15:05
przez skov » środa 27 maja 2020, 22:02
przez ks-rider » piątek 29 maja 2020, 08:55
przez romek23 » piątek 29 maja 2020, 12:25
przez wangar » poniedziałek 08 czerwca 2020, 11:10
przez Marcel2727 » piątek 19 czerwca 2020, 17:40
skov napisał(a):kamery nie są wymagane a czy łatwiej zdać? Nie ma to większego znaczenia - poziom trudności ten sam. Czy sie opłaca? Zależy jaka jest cena kursu, podstawienia na egzamin i tego czy tylko takimi autami do końca życia będziesz jeździć.
przez szerszon » piątek 19 czerwca 2020, 20:40
Podejrzewam,że zgasiłbyś nawet automat.Marcel2727 napisał(a):
Chyba nigdy nie jechałeś automatem lub manualem, co za brednie. Kontrola sprzęgła i skrzyni biegów ma być tak samo łatwa/trudna jak jej brak?![]()
A po co dawać instruktorowi na egzaminie do kieszeni? Można przed, mozna po.Pomijam już brak kamer, gdzie można dać instruktorowi do kieszeni
przez ks-rider » piątek 19 czerwca 2020, 21:38
szerszon napisał(a):Podejrzewam,że zgasiłbyś nawet automat.
szerszon napisał(a): już brak kamer, gdzie można dać instruktorowi do kieszeni
A po co dawać instruktorowi na egzaminie do kieszeni? Można przed, mozna po.
przez Marcel2727 » piątek 19 czerwca 2020, 22:16
ks-rider napisał(a):szerszon napisał(a):Podejrzewam,że zgasiłbyś nawet automat.
Aby mogl mu zgasnac, musial by najpierw nim ruszyc !szerszon napisał(a): już brak kamer, gdzie można dać instruktorowi do kieszeni
A po co dawać instruktorowi na egzaminie do kieszeni? Można przed, mozna po.
Ja bym bral pelnymi garsciami, problem w tym, ze mi nikt nie chce dawac !![]()
przez szerszon » piątek 19 czerwca 2020, 23:47
Przy ruszaniu prawdopodobnie byś zgasił. Nie byłbym zaskoczony.Marcel2727 napisał(a):[
Co za problem nacisnąć hamulec i przekręcić kluczyk? Może poszukać Ci filmiku jak to się robi?
Co do kasy to ja nie wiem czy na miejscu kursanta dałbym Ci coś do kieszeni, brzuch i tak już masz godnych rozmiarów
przez Marcel2727 » sobota 20 czerwca 2020, 09:55
szerszon napisał(a):Na razie okazałeś się kolejną mendą sugerujacą wręczenie łapówki, "bo nie ma kamer".
przez szymonix » sobota 20 czerwca 2020, 11:36
Marcel2727 napisał(a):można dać instruktorowi do kieszeni
ks-rider napisał(a):musial by najpierw nim ruszyc
szerszon napisał(a):okazałeś się kolejną mendą sugerujacą wręczenie łapówki
Marcel2727 napisał(a):Obrażasz mnie, bo nie zrozumiałeś żartu
przez Marcel2727 » sobota 20 czerwca 2020, 13:48
szymonix napisał(a):Marcel2727 napisał(a):Obrażasz mnie, bo nie zrozumiałeś żartu
Na razie to ty chamie obrażasz instruktorów i egzaminatorów sugerując branie łapówek, dobrze by było mieć dowody trollu na to.. Szczekasz na forum - sądzisz, że jesteś anonimowy ?? Otóż nie jesteś - a jeśli jesteś taki odważny to po prostu podaj swoje dane i spotkamy sie w sądzie, w oczy powiesz ks-riderowi, szerszonowi, Cyrylowi i mnie, że bierzemy łapówki..
przez szerszon » sobota 20 czerwca 2020, 22:05
Twoje żarty są na poziomie twoich pytań. To nie był żart. To było pomówienie. Cyryl ma rację, że nie wiesz co wypisujesz. Jesteś niestety kolejnym agentem na tym forum.Marcel2727 napisał(a):szerszon napisał(a):Na razie okazałeś się kolejną mendą sugerujacą wręczenie łapówki, "bo nie ma kamer".
Obrażasz mnie, bo nie zrozumiałeś żartuHenq faktycznie miał rację, że jesteś zwykłym trollem.
przez Marcel2727 » niedziela 21 czerwca 2020, 11:08
szerszon napisał(a):Twoje żarty są na poziomie twoich pytań. To nie był żart. To było pomówienie. Cyryl ma rację, że nie wiesz co wypisujesz. Jesteś niestety kolejnym agentem na tym forum.Marcel2727 napisał(a):szerszon napisał(a):Na razie okazałeś się kolejną mendą sugerujacą wręczenie łapówki, "bo nie ma kamer".
Obrażasz mnie, bo nie zrozumiałeś żartuHenq faktycznie miał rację, że jesteś zwykłym trollem.
ks-rider napisał(a):Ja bym bral pelnymi garsciami, problem w tym, ze mi nikt nie chce dawac !![]()
szymonix napisał(a):Nie ma uprawnień.. Nie ma prawa wsiąść do auta za kierownicę.. filmiki tylko oglada.