odwołanie

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

odwołanie

Postprzez piotr oblany » wtorek 29 maja 2007, 18:46

Mam pytanko odwołałem sie do marszłka i nie wiem czy on jest slepy odwołanie od egzaminu na którym jezdziłem inny zestaw niz wylosowany:) i na kwitku z egzaminu mam to podpisane :) Ale nie uwzglednili mi tego bo podobno w wordzie mówia ze jak to Cytuje uzasadnienie podczas jazdy do przodu przez wzniesienie, co było podyktowane ustawieniem samochodu do parkowania wbił pan bieg wsteczny i ruszył do tyłu:)))))) Wiec sie zastanawiam po co sie odwoływac >??????? Czy jedyna szansa jeast napisanie do gazety?????????? Czy cos mi jeszce zostaje ?? I czy ktos może wie w jakim sadzie to mozna załatwic !!????
piotr oblany

Postprzez scorpio44 » wtorek 29 maja 2007, 20:35

Kolego, nie gniewaj się, ale piszesz... hmm... trudnym językiem. ;) :D Szczerze mówiąc, mało zrozumiałem z Twojej wypowiedzi.
scorpio44

Postprzez ella » wtorek 29 maja 2007, 20:42

Piotrze, wątek zacząłeś tutaj
http://www.prawojazdy.com.pl/forum/view ... ght=#91331
a tu ciągniesz dalej. Nic dziwnego, że wiele osób nic z tego nie zrozumie. Czy nie lepiej było napisać tego posta w tamtym watku?
ella
Moderator

Postprzez jjaacc » wtorek 29 maja 2007, 21:30

Możesz złożyć skargę do wojewody, ale jeżeli chodzi o treść twojej wypowiedzi, to niestety nic z tego nie rozumiem.
jjaacc

No tak

Postprzez piotr oblany » wtorek 29 maja 2007, 21:36

Soorki wielkie, ale nerwy mnie wzieły. Skoro zyhemy w państwie Pis a wszedzie koleszka koleszki:((( Chodzi o to ze sie odwołałem od decyzji do Wojewody i nie została ona uznana! Na karcie która podpisywałem po egzaminie co jezdziłem mam napisane ze zdawałem gurke, a w zestawie wylosowanym nie miałem tego!!!! Gdzie moge odwołac sie od decyzji Wojewody! Czy tylko moge isc z tym do sadu i do jakiego??Bo do gazety juz jestem umuwiony:)
piotr oblany

Postprzez disaster » wtorek 29 maja 2007, 22:13

Przepraszam za OT, ale coś się ostatnio pozmieniało, że jakieś losowania powprowadzali?
disaster

Postprzez cman » wtorek 29 maja 2007, 22:14

Tutaj chodzi o kat. C+E.
cman

Re: No tak

Postprzez Ja-Bo » wtorek 29 maja 2007, 22:45

piotr oblany napisał(a):Soorki wielkie, ale nerwy mnie wzieły. Skoro zyhemy w państwie Pis a wszedzie koleszka koleszki:((( Chodzi o to ze sie odwołałem od decyzji do Wojewody i nie została ona uznana! Na karcie która podpisywałem po egzaminie co jezdziłem mam napisane ze zdawałem gurke, a w zestawie wylosowanym nie miałem tego!!!! Gdzie moge odwołac sie od decyzji Wojewody! Czy tylko moge isc z tym do sadu i do jakiego??Bo do gazety juz jestem umuwiony:)

Bez komentarza.
Masz problemy z ortografią? To nie powinno być tolerowane na forum.

I jeszcze jedno. Co ma PiS do tego?
- MAG -

kat. B:
- kurs ukończony 28.04 -
- egzamin 29.05 - zdany za pierwszym razem (łączony) -
Ja-Bo

Ta

Postprzez piotr oblany » czwartek 28 czerwca 2007, 14:45

Ta można sie odwoływać od decyzji do łapowkarzy:) ale po co jak i tak wszystko jest odmownie. Ludzie bierzcierdyktafony na egzaminy własne bo inaczej nawet tasmy przepadna:) STOP oszusta z WORD!!!!!!
piotr oblany

Postprzez tom634 » czwartek 28 czerwca 2007, 16:10

Piotrze- a nie lepiej ten czas poświęcić na zapoznanie się z zasadmi przeprowadzania egzaminu i ewentualnie wziąć udział w jazdach doszkalających?
No i radzę też nie zapomnieć o słowniku ortograficznym.
Weteran dróg
Na co dzień jeżdżę GL500 V8 388KM
tom634

Postprzez piotr oblany » czwartek 28 czerwca 2007, 19:05

heh no tak można i zapłacic jeszcze raz i nabijać państwowa kase a najlepiej dac w łape jak zasugerował mi egzaminator nadzorujacy , ale trzeba ja miec:) tylko powiedz mi co to za panstwo ? gdzie sie okrada obywatela gdzie oszusci siedza na stołkach za nasza kase puszczaja swoich znajomych co jezdza po tyczkach :)
piotr oblany

Powrót do Egzamin na prawo jazdy