ile podejśc?

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

ile podejśc?

Postprzez waja87 » poniedziałek 25 czerwca 2007, 17:00

Witam, dziś oblałem na łuku <załamka> to "był mój pierwszy raz" zdaje w Zielonej Górze, obecnie czeka się tam ok 28dni na egzamin. Powiedzcie mi jak to jest... zdaje się praktykę przez pół roku a jak sie przez ten czas nie zda to co później teorie trzeba meęczyc na nowo? bo przez te pół roku to podejde nie wiecej niż 5 razy :lol: :P

acha i jeszcze jedno, bo mogą mnie teraz ścignąc do woja, co wtedy? wojo jak nic to 9 miesiecy, jest jakies odroczenie w wordzie na podchodzenie do egzaminów w takiej sytuacji?

Pozdro :cry:
waja87

Postprzez Patsy » poniedziałek 25 czerwca 2007, 19:27

hey:) no własnie tak jest ze teoria jest wazna przez pół roku, jak ci upłynie termin to musisz na nowo zdawać teorie, a co do wojska do WORD nie daje takich zaswiadczen. Pozdrawiam i zycze powodzenia na drugi raz
Prawdziwy przyjaciel to ktoś, do kogo możesz zadzwonić o trzeciej w nocy i powiedzieć:"Jestem w więzieniu w Meksyku"a on na to odpowie:"nic się nie martw, zaraz tam będe".
Patsy

Postprzez scorpio44 » wtorek 26 czerwca 2007, 00:23

Waja87, chodzi Ci o odroczenie woja z powodu robienia prawka, czy o odroczenie konieczności zdawania egzaminów przed upływem ważności teorii z powodu woja?
scorpio44

Powrót do Egzamin na prawo jazdy