PROŚBA O PRZYZNANIE DATY EGZAMINU... PYTANIE

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

PROŚBA O PRZYZNANIE DATY EGZAMINU... PYTANIE

Postprzez davlor » poniedziałek 23 kwietnia 2007, 20:08

Witam, mam pytanie odnośnie ustalenia daty egzaminu. 18 lat kończe 14 czerwca, ukończyłem kurs i dzisiaj 23.04.07 byłem w WORD-zie, z myśla zapisania sie na egzamin w wyznaczonym przezeminie terminie poniewaz na dzień dziś najblizszy termin przypada na 08.06.07 , jak wiadomo ja mogę mieć egzmin 15 czerwca. Ale z myślą o sobie chciałem mieć egzamin w sobote 16.06.07. Pan w informacji dal mi świstek o PROŹBE PRZYDZIŁU DATY EGZAMINU. Zapłaciłem należne w okienku , następnie skierowałem sie do okienka "PRZYDZIAŁU DAT EGZAMINU" . Miła pani tylko przez pierwsze sekundy zdawała sie miła, powiedziałem o mojej sytyłacji, nastęnie Pani poinformowała mnie ze nie moze przydzilić mi egzaminu na wyznaczony przezemnie termin poniewaz jestem z tego samego miasta gdzie znajduje sie owy WORD. ZBLADŁEM, po dłuzszej dyskusji pani wzieła papiery i DAŁA SIE PRZEKONAĆ na przydział mi egzaminu na wybrany przezemnie termin.

ALE NIE MAM POJECIA CO DAJEJ. DATE USTALIŁEM NA 16.06 na 8:00 .

Pani kazała dzwonić i dowiadywac sie pod końec tygodnia czy zostałem przydzielony.

Teraz zachodze w głowe ze wiele osob mogło tak zrobić i nie wyznaczą mi egzaminu.

DZIEKI ZA PRZECZYTANIE TEGO POSTA BĘDĄCEGO MOIM PROBLEMEM.:)
davlor

Postprzez disco » poniedziałek 23 kwietnia 2007, 22:54

spokojnie - wkrótce sie dowiesz ;) powinni Ci przydzielić ten termin (nie sądze, żeby miliardy osób ustawiały sie w kolejce właśnie na 16.06), ale pewności mieć nie możesz.

w WORD tychy jest tak, że nie przydzielą ci terminu (na życzenie) dalej niż na maks. tydzień od dnia na który aktualnie zapisują. Raz usłyszałem w okienku "nie moge umówić Pana na tak odległy termin" (umawiali przykładowo na 18 marca a ja chciałem 28 marca - dosłownie 10 dni różnicy było :P).

Także i tak masz szczęście, że u was funkcjonuje te całe "podanie".

PS. dobrze, że zostawiłeś sobie 15.06 na opanowanie delirki ;)
disco

Postprzez davlor » piątek 27 kwietnia 2007, 18:37

No to mam 16.06 SOBOTA na 8:00 jak myslicie dobry termin? OBYM zdał za pierwszym;p
davlor

Powrót do Egzamin na prawo jazdy