Witam, mam pytanie odnośnie ustalenia daty egzaminu. 18 lat kończe 14 czerwca, ukończyłem kurs i dzisiaj 23.04.07 byłem w WORD-zie, z myśla zapisania sie na egzamin w wyznaczonym przezeminie terminie poniewaz na dzień dziś najblizszy termin przypada na 08.06.07 , jak wiadomo ja mogę mieć egzmin 15 czerwca. Ale z myślą o sobie chciałem mieć egzamin w sobote 16.06.07. Pan w informacji dal mi świstek o PROŹBE PRZYDZIŁU DATY EGZAMINU. Zapłaciłem należne w okienku , następnie skierowałem sie do okienka "PRZYDZIAŁU DAT EGZAMINU" . Miła pani tylko przez pierwsze sekundy zdawała sie miła, powiedziałem o mojej sytyłacji, nastęnie Pani poinformowała mnie ze nie moze przydzilić mi egzaminu na wyznaczony przezemnie termin poniewaz jestem z tego samego miasta gdzie znajduje sie owy WORD. ZBLADŁEM, po dłuzszej dyskusji pani wzieła papiery i DAŁA SIE PRZEKONAĆ na przydział mi egzaminu na wybrany przezemnie termin.
ALE NIE MAM POJECIA CO DAJEJ. DATE USTALIŁEM NA 16.06 na 8:00 .
Pani kazała dzwonić i dowiadywac sie pod końec tygodnia czy zostałem przydzielony.
Teraz zachodze w głowe ze wiele osob mogło tak zrobić i nie wyznaczą mi egzaminu.
DZIEKI ZA PRZECZYTANIE TEGO POSTA BĘDĄCEGO MOIM PROBLEMEM.:)