przez Springer » wtorek 24 kwietnia 2007, 22:02
Witam Serdecznie.... Mam bardzo wielki problem, otoz chodzi o to ze nie otrzymalem prawa jazdy !. Zaczne od poczatku. Zdawalem egzamin dnia 27.03.2007 ( egzamin wypadl pomyslnie - zdalem ) Wyjechalem na nie caly miesiac, za granice przyjechalem... Pierwsze co zrobilem, po przyjezdzie wybralem sie po odbior Prawa jazdy. I to co uslyszalem od Pani w okienku. Jeszcze nie ma pana prawa jazdy... Po czym powiedziala mi ze mogly zajsc pewne komplikacje w bazie danych, lecz sprawdzila, zrobila kilka telefonow. Po 30 min poprosila mnie, ponownie do okienka i mowi. Przepraszam pana bardzo ale pana teczka z papierami znajduje sie dalej w WORD-zie, i wychodzi na to ze pana papierow nie wyslano do Wydzialu komunikacji... ( Widocznie zaszla pomylka i nie wyslanoo pana papierow ). Bylem i jestem, strasznie zdenerwowany ! Nie wiem co mam teraz robic, bo to dla mnie czysta paranoja ! Wyszedlem z bodynku z lzami w oczach, bo co moglem poradzic.. Dochodze teraz powoli do siebie... Rodzice rowniez nie wiedza jak z tym dzialac ! Prosze was ! Pomuszcie mi bo wpadam w straszna depresje !