Praktyczny i teoretyczny

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Praktyczny i teoretyczny

Postprzez kmikolaj » wtorek 20 lutego 2007, 12:12

Można od razu wykupić teoretyczny i praktyczny? czy trzeba najpierw zdać teoretyczny i dopiero później zapisać się na praktyczny?
kmikolaj

Postprzez ella » wtorek 20 lutego 2007, 12:26

ella
Moderator

Postprzez Pinger » wtorek 20 lutego 2007, 21:00

Najlepiej osobno zrobic teorie a pozniej praktyke. Chodzi o to ze jak masz laczony a nie zdasz teorii to musisz pozniej doplacic kolenje 56 zl do egzaminu praktycznego. Taka zasada - bo zajmowales miejsce i ktos mogl juz zdawac egzamin praktyczny. A jak masz rozdzielony to sobie zdajesz spokojnie teorie a pozniej spokojnie zapisujesz sie na praktyke.
Obrazek

Prawko od 10.III.07. Koszt nauki włączania światła przecimgłowego - 112zł :) Reszta rzeczy bezcenna ;)
Pinger

Postprzez disco » środa 21 lutego 2007, 00:18

Pinger napisał(a):Najlepiej osobno zrobic teorie a pozniej praktyke. Chodzi o to ze jak masz laczony a nie zdasz teorii to musisz pozniej doplacic kolenje 56 zl do egzaminu praktycznego. Taka zasada - bo zajmowales miejsce i ktos mogl juz zdawac egzamin praktyczny. A jak masz rozdzielony to sobie zdajesz spokojnie teorie a pozniej spokojnie zapisujesz sie na praktyke.

ja bym jednak wybrał (i wybrałem zresztą) opcje "2 w 1" jeśli to możliwe. Oszczędność czasu przede wszystkim, nie trzeba latać 2 razy a co za tym idzie -> rezerwować sobie dwóch dni wolnych ;)

no chyba, że teoria Ci nie idzie - wtedy nie ma to sensu.

Dodam jeszcze, że w WORD Tychy jest możliwość zdawania egz. teoretycznego już dzień zapisu (o ile oczywiscie jest wolne stanowisko - nie wierze, żeby nie było ;)
disco

Postprzez magdallena » środa 21 lutego 2007, 10:49

Ja też bym wybrała na Twoim miejscu 2 w 1 :wink: Poświęć testom więcej czasu wtedy napewno dobrze Ci pójdzie :D
magdallena

Postprzez ania18 » środa 21 lutego 2007, 17:38

Ja też wybrałabym opcje "2 in 1". Niestety byłam głupia bo wzielam oddzielnie. Po zaledwie 3 egzaminach praktycznych teoria mi przepadła. Dosyc ze wychodzi bardzo dlugi czas oczekiwania( w moim przypadku zanim doszlam do etapu praktycznego minelo 4 m-ce :/ ) to jeszcze teoria przepada bardzo szybko. Teraz jestem potwornie zla na siebie ze tak wtedy zrobilam. Tlumaczym sobie ze rozkladam stres na pół :? Na dzien dzisiejszy mam do zaliczenia testy, musze zalatwic zaswiadczenie o odbyciu 5 h jazd, zaczyna brakowac mi kasy to jeszcze za 3 miechy matura na karku :evil: se dolozylam problemow. Z powyzszych przyczyn dalam sobie spokoj z prawem jazdy. Moze kiedys :sad2: Gdyby nie te testy do zaliczenia moze bym sie dzwigla jednak, ale teraz mam wrazenie ze nie mam juz sily, zbyt duzo kombinowania :eek2:
Mam już dość myślenia o prawku
ania18

Postprzez Pinger » środa 21 lutego 2007, 22:03

Ja tam wzielem osobno, w teorii mialem 0 bledow a na praktyke czeka sie we wroclawiu tydzien, dwa.
Obrazek

Prawko od 10.III.07. Koszt nauki włączania światła przecimgłowego - 112zł :) Reszta rzeczy bezcenna ;)
Pinger

Powrót do Egzamin na prawo jazdy