Zatrzymane prawo jazdy

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Zatrzymane prawo jazdy

Postprzez ptysiu5 » niedziela 11 lutego 2007, 18:44

Witam jestem nowy na forum i mam pytanie zwiazane z tematem, Mam zatrzymane prawo jazdy na kat: A,B,C na okres 2 lata i juz sie kończy. Zatrzymane zostało za jazde pod wpływem alkocholu samochodem osobowym czyli kat: B w zwiazku z tym pytaniem jest czy powtórny egzamin dotyczy tylko kat: B na której było popełnione wykroczenie czy terz pozostałych kat: A i C ?
ptysiu5

Postprzez ella » poniedziałek 12 lutego 2007, 23:12

Najlepiej zadzwoń do twojego Wydziału Komunikacji bo i tak od nich otrzymasz skierowanie na powtórny egzamin.
ella
Moderator

Postprzez Radwan » poniedziałek 12 lutego 2007, 23:36

ptysiu5 jeżeli zatrzymano prawo jazdy kat. ABC, to i egzamin kontrolny będzie na kat ABC.
Radwan

Re: Zatrzymane prawo jazdy

Postprzez mirinda » poniedziałek 12 lutego 2007, 23:40

ptysiu5 napisał(a):Witam jestem nowy na forum i mam pytanie zwiazane z tematem, Mam zatrzymane prawo jazdy na kat: A,B,C na okres 2 lata i juz sie kończy. Zatrzymane zostało za jazde pod wpływem alkocholu samochodem osobowym czyli kat: B w zwiazku z tym pytaniem jest czy powtórny egzamin dotyczy tylko kat: B na której było popełnione wykroczenie czy terz pozostałych kat: A i C ?

Miałem okazję ustalać egzamin osobie w podobnej sytuacji,dostała skierowanie na egzamin z wszystkich kategorii jakie posiadała.
mirinda

Postprzez ptysiu5 » piątek 16 lutego 2007, 00:32

Dziękuje za odpowiedzi w temacie, i potwierdzam ze faktycznie egzamin na wszystkie kategorie :( własie wczoraj byłem w Wydziale Komunikacji po skierowanie na egzamin i wszystko się wyjaśniło
ptysiu5

Powrót do Egzamin na prawo jazdy