oblałam na powstańców.....

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

oblałam na powstańców.....

Postprzez limonka » piątek 25 sierpnia 2006, 09:02

Witajcie!
Oblałam swój pierwszy egzamin 22 08. Jeździłam autem nr2. Kiedy wyczytali moje nazwisko, szłam jak pod topór...tyle sie nasłuchałam o tych egzaminach. Egzaminator okazał się miłym panem Adolfem (nie pamiętam nazwiska) Placyk za pierwszym razem, potem na mieście zawracanie na trzy, parkowanie, jazda z równorzędnymi...wszystko ok ale niestety zgasł aż bagatela....8 razy. Niestety nerwy i stres więły górę. Strasznie przeżyłam to, że trafił się człowiek ok a ja tego nie wykorzystałam. Na następny egzamin pójdę z lepszym nastawieniem ale mimo wszystko jak pokonać ten cholerny strach? :(
limonka

Postprzez Tomek_ » piątek 25 sierpnia 2006, 09:05

pomylily ci sie chyba watki.
Kat. B i C za pierwszym podejściem.
Testy na prawo jazdy 2013
Tomek_

Postprzez She18 » piątek 25 sierpnia 2006, 09:51

Nie chyba tylko napewno :wink: ta relacja powinna sie znalezc w 2 postach wyzej :wink:
Egzamin zdany:12.05.2006r.
Prawko odebrane:24.05.2006

Obrazek
She18

Postprzez fafal » piątek 25 sierpnia 2006, 10:14

Cchyba nie ma jakiegos dobrego sposobu na stres. Trzeba samemu go przezwycierzyc, stres na egzaminie chyba kazdy ma w mniejszym czy wiekszym stopniu. Nawet kierowca co jezdzi 15 lat samocodem osobowym idac na egzamin na kat. C tez ma stres.

Tak jak mowie musisz sama przeciwstawic sie swemu mozgowi bo to on wysyla takie sygnalu ze sie czlowiek stresuje.
Interesujesz sie motoryzacja? a moze ciezarowkami?
Sprawdz http://www.fan4truck.yoyo.pl/forum
Prawo jazdy:
kat. B
kat. C
kat. C+E
fafal

Powrót do Egzamin na prawo jazdy