Poduszka na egzamin...?

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Poduszka na egzamin...?

Postprzez vitoss » czwartek 10 sierpnia 2006, 20:49

Mam taki problem, że jestem dosyć niski - przez to nie za bardzo widzę pola np. przez tylną szybę (szczególnie jak są zagłówki). Trochę mi to utrudnia (głównie na łuku), zatem zastanawiam się, czy można po prostu zabrać ze sobą na egzamin np. poduszkę lub jakieś podwyższenie i na tym jeździć? Dzięki temu będę lepiej widział całą drogę i automatycznie lepiej mi się będzie jeździć. Egzaminator nie będzie miał nic przeciwko? :wink:
vitoss

Postprzez She18 » czwartek 10 sierpnia 2006, 21:16

Z tego co mi wiadomo to prawdopodobnie bedziesz musiał napisac podanie o pozwolenie przyniesienia sobie poduszki/podwyzszenia.Moja kolezanka miała taka sama sytuacje i napisała poodanie które zostało rozpatrzone pozywtywnie. :)
Egzamin zdany:12.05.2006r.
Prawko odebrane:24.05.2006

Obrazek
She18

Postprzez ella » czwartek 10 sierpnia 2006, 23:50

Czasami w samochodzie egzaminacyjnym na tylnim siedzeniu leży poduszka. Ale nie można liczyć, że zawsze tam będzie. Weź swoją.
ella
Moderator

Postprzez Agawa » piątek 11 sierpnia 2006, 11:06

W Punciaku na którym zdawałam egzamin było regulowane siedzenie góra,dół. Jak podniosłam sobie go góry, a jestem niska osobą (162 cm) to siedziałam wtedy prawie z głowa przy dachu. Może zorientuj sie jeszcze czy w samochodach egzaminacyjnych są regulowane siedzenia w ten sposób. Może to wystarczy.
Agawa

Postprzez Ad_aM » piątek 11 sierpnia 2006, 11:20

ella napisał(a):Czasami w samochodzie egzaminacyjnym na tylnim siedzeniu leży poduszka. Ale nie można liczyć, że zawsze tam będzie. Weź swoją.

O kurde to już wiem po co były te poduszki na moim egzaminie :lol: :lol: Także wiadomość - w Łodzi sa poduszki :lol: Ale zawsze lepiej mieć swoją podusie ;)
I czy rzeczywiście trzeba pisać podanie?!?
Kat. B 21 IV 2006 -> Zdane za pierwszym podejściem :)
Kat. C -> może zrobię? :)

Daewoo Nexia :)
Ad_aM

Postprzez Izunia » środa 16 sierpnia 2006, 17:04

Hheh... poduszka... sama zdawałam na poduszce, bo jestem niziutka... ogolnie we Wrocławiu nie ma z tym żadnego problemu, nie trzeba pisac upowaznienia, trzeba miec tylko swoja poduszke... zdawalam dewa razy i za kazdym razem kiedy zapytalam egzaminatora:"czy moge z poduszką??" przyjaźnie sie usmiechnął i odpowiedział, że "oczywiście ze mozna" :) :PP
Izunia

Powrót do Egzamin na prawo jazdy