Nareszczie jzdałam ukochane prawko:)))

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Nareszczie jzdałam ukochane prawko:)))

Postprzez paaula87 » środa 01 marca 2006, 13:47

Właśnie 2 godzinki temu zdałam prawko!!! Jestem taka szczęśliwa:)) Zdawałam od razu teorie i praktyke,wiec miałam trochę stresu. Na teorii 1 błąd. Później musiałam poczekać z godzinkę i nadeszła moja kolej.Miałam szczęście bo trafiłam na naprawdę świetnego egzaminatora, do niczego się nie czepiał, nie zadawał zbędnych pytań. Pokazałam wszystko pod maską, sprawdziłam światła. Placyk poszedł mi bez problemu, za pierwszym razem wszystko dobrze zrobiłam.I wyruszylismy w miasto.Musiałam 2 razy zawrócić: na rondzie i na parkingu. Na szczęście na parkingu musiałam jeszcze wykonać parkowanie skośne, ale dużo miejsca więc spokojnie się wyrobiłam. ( tego parkowania obawiałam się najbardziej, bo uczyłam się tylko kilka godz tego). Gdzieś po 20 min egzaminator spytał się mnie czy chce sobie jeszcze pojeździć czy juz wracamy.Ja zaskoczona odpowiedziałam, że przede wszystkim chce zdać prawko. Pojeździlismy jeszcze kilka min i wracalismy już. I przed skrętem do Wordu zrobiłam jeszcze głupi błąd- chciałam zmienić pas na skrzyżowaniu. U stalismy i spytał się mnie co to było na końcu, powiedział jeszcze że cały czas dobrze jechałam a to był niep[otrzebny błąd. Wytłumaczyłam, że to przez stres. Kazał mi jeszcze powtórzyć gdzie nie wolno zmieniac pasu ......i zdałam. Naprawdę sie cieszę!! Nie zrobiłam żadnego dużego błędu, ale mniejsze się zdarzały. Na szczęście egzaminator był naprawdę w porządku, inny mógłby się już przyczepić. Życze wszystkim również tyle szczęścia i takich egzaminatorów:)))))
paaula87

Postprzez Grauko » środa 01 marca 2006, 15:31

No to gratulacje :D Ale niepotrzebnie zakłdałaś nowy wątek, wystarczyło wpisać do "Relacje z egzaminu - zdane".
Grauko

Postprzez jaaa19 » piątek 24 marca 2006, 00:37

wydaje mi sie, ze mialam podobnego egzaminatora i b. duzo szczescia, tyle tylko, ze zdawalam jeszcze na starych zasadach:)) facet cool, moja jazda troche mniej, ale sie udalo :P
doskonale znika czas
jaaa19

Postprzez jolkaka1 » wtorek 04 kwietnia 2006, 23:30

moje gratulacje! życzę aby te błędy nie powtarzały się podczas jazdy zawodowej :lol:
jolkaka1

Powrót do Egzamin na prawo jazdy