Egzamin kat. C w Katowicach

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Egzamin kat. C w Katowicach

Postprzez kierowiecKadetta » poniedziałek 13 marca 2006, 17:04

Witam. Właśnie skończyłem kurs na kat. C i mam pytanko odnośnie egzaminu i autka na jakim zdaje sie obecnie egzamin (oczywiście zdaje egzamin w Katowicach i to jest mój 1 egzamin). Chodzi mi tutaj czy trzeba sprawdzać (przed jazdą) stan oleju i tego typu rzeczy, jak sie wogóle otwiera maske w tym aucie :):), jakie są pedały (bo w aucie na którym sie uczyłem bardzo ciężko "chodziły") i czy egzaminatorzy tak samo oblewją jak na kat. B (np, za nie trzymanie kierownicy obiema rękami itp) i ile, przeciętnie, czasu jeździ sie po mieście. A i czy ciężko jest "przejść" plac manewrowy chociaż po zmianach łuk wydaje sie prostszy niż wcześniej :) Z góry dziękuje za odp. :):) Pozdrawiam :):):):):)
kierowiecKadetta

Postprzez instruktorka » poniedziałek 13 marca 2006, 17:53

Nie sprawdzasz poziomu oleju itd.ale pokonanie placyku to nie taka łatwa sprawa najgorszy jest łuk, na lusterka nie dojedziesz do lini chyba ze bedziesz mial farta.Stan techniczny autka jest ok.a na miescie jak na kat.B egzaminatorzy upierdliwi.
instruktorka

Postprzez zybi » poniedziałek 13 marca 2006, 21:14

Witam, ja zdawałem na C i niedawno C+E w Krakowie,i zwracaj uwage na krawezniki !! abys nie najechał na żaden! ,i ZNAKI z graniczeniami tonażu ,egzaminatorzy nie wypuszczaja kursantów w coś takiego bo nie wolno ,ale bądz czujny,pozdrawiam i powodzenia ,zybi
zybi

Postprzez jjaacc » wtorek 14 marca 2006, 19:48

instruktorka napisał(a):Nie sprawdzasz poziomu oleju itd.ale pokonanie placyku to nie taka łatwa sprawa najgorszy jest łuk, na lusterka nie dojedziesz do lini chyba ze bedziesz mial farta.Stan techniczny autka jest ok.a na miescie jak na kat.B egzaminatorzy upierdliwi.

Nie ma obsługi w Katowicach? Dziwne
jjaacc

Powrót do Egzamin na prawo jazdy