Prosze o szybką odpowiedz!!!!!!!

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Prosze o szybką odpowiedz!!!!!!!

Postprzez She18 » środa 22 lutego 2006, 19:34

Za kilka dni mam egzamin na prawko i mam pytanko. Czy można zapytać się egzaminatora o to czy zezwala na spogadanie w lustera wew. i boczne kiedy jestesm na łuku :?: Z tego co wiem to jest róznie, jedni pozwalaja a drudzy nie.Dlatego nie wiem czy moge w nie spogladac czy tez nie :?: Zgóry dziekuje za wszystkie odpowiedzi :D :D :D

Edytowany przez moderatora: Ogłoszenie zmienione na zwykłego posta. Nie widzę powodu, żeby to było jako ogłoszenie. Wszyscy tu mają egzamin i pytania.
She18

Postprzez wiruswww » środa 22 lutego 2006, 19:58

nie pytaj czy pozwala patrzec tylko na odprawie przed egzaminem na hasło czy są jakies pytania spytaj sie czy można paytrzec w lusterka
Czasami mam dość tej całej techniki. Przez tą całą technologie ludzie oduczyli się rozmawiać twarzą w twarz :( I to jest naprawde smutne.
wiruswww

Postprzez Vella » środa 22 lutego 2006, 20:27

Przede wszystkim uwaznie słuchaj co na tej odprawie mówią.
U nas egzaminator wiele rzeczy wyjasniał, dawał dobre rady.
Parę osób siadło sobie z tyłu i potem dopytywało ukradkiem o najbardziej banalne rzeczy, nic z tej odprawy nie skorzystali...

A "tak ogólnie" to z lusterkami jest tak, ze maja pełnić rolę pomocniczą - czyli można zerkać (oczywiście ustawione "na miasto", a nie tak by było widać linie!), ale przede wszystkim trzeba korzystać z tylnej szyby.
Ale faktycznie, egzaminator czuje się bogiem, więc może sobie zinterpretować zasady po swojemu.
Coś być musi... coś być musi, do cholery, za zakrętem...
Vella

Postprzez Krzyk_oceanu » środa 22 lutego 2006, 21:21

Vella napisał(a):Ale faktycznie, egzaminator czuje się bogiem, więc może sobie zinterpretować zasady po swojemu.

tak jak mój..
niewolno mi było patrzeć w lusterka..

..a szkoda..bo przy wyjsciu z luku bez nich "ani rusz" ;(
(za)bardzo chciałabym zdać...
Krzyk_oceanu

Powrót do Egzamin na prawo jazdy