a ja uwalilem 5 raz ,w sobote 6 i ostatni

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

a ja uwalilem 5 raz ,w sobote 6 i ostatni

Postprzez Obi » wtorek 07 lutego 2006, 00:04

A ja uwalilem dzisiaj 5 raz ,w sobote 6 i ostatni!!
Mam juz tego k....aa dosc!!!Uwalilem dzisiaj bo nie wyszedlem i nie otworzylem maski Corsy i nie sprawdzilem swiatel(nie wiedzialem o tym,zdawalem wczesniej w zeszlym roku na starych zasadach).
Zostala mi ostatnia proba w sobote i 0 kasy na dokupienie godzin i powtórek egzaminów.
Chyba r.........e ten WORD w Łodzi!! :evil:
Niedobrze mi się robi jak słysze egzamin na prawo jazdy :(
p.s.prowadzilem ostatnio kilka roznych samochodow i idzie mi dosc dobrze.Plac tez opanowalem,ale niestety nie zdalem dzisiaj przez swoja niewiedze :((
Czy oni chca obrzydzic czlowiekowi prowadzenie samochodu?Jak nie zdam za 6 razem to juz nie wiem co zrobie :((
Zdesperowany
Obi

Postprzez cappricio » wtorek 07 lutego 2006, 00:09

poszperaj sobie troche na forum...

na początek może te dwa tematy?
http://www.prawojazdy.com.pl/forum/viewtopic.php?t=4266
http://www.prawojazdy.com.pl/forum/viewtopic.php?t=4128

dużo się tu pisze o nowych egzaminach ;)

nie łam się i nie poddawaj! dużo spokoju życzę na najbliższym egzaminie ;)
cappricio

Postprzez abrover » wtorek 07 lutego 2006, 00:30

jeżeli naprawde nie ma szans na godziny i 7 próbe to zdasz, zobaczysz :wink: Tak cie stres zmobilizuje że zdasz, przynajmniej ja w krytycznych sytuacjach jestem czujny.

Mi mama powiedziała że ten 3 egzamin będzie ostatnim, za jaki mi zapłaci. A ja nie miałem żadnego swojego hajsu i zdałem. Fakt, byłęm zestresowany jak cholera ale mowilem sobie w myslach do soebie na miescie na egzaminie "teraz to <&%#$@> nie dam sie złapać, ni <&%#$@>, bede <&%#$@> czujny 8) "
abrover

Postprzez laciak » wtorek 07 lutego 2006, 00:35

6 raz zdajesz , a powiedz mi ile wyjeździłeś dodatków? - pytam z czystej ciekawości

No i życze powodzenia w sobote
laciak

Postprzez ella » wtorek 07 lutego 2006, 09:03

Uwalilem dzisiaj bo nie wyszedlem i nie otworzylem maski Corsy i nie sprawdzilem swiatel(nie wiedzialem o tym,zdawalem wczesniej w zeszlym roku na starych zasadach).

I instruktor na dodatkowych jazach przez miesiąc ci nie powiedział na czym polegają nowe zasady? Egzaminator też przed egzaminem całej grupie nie powiedział? W większości to robią. Szkoda.
Dobrze, że czekasz tylko kilka dni na egzamin a nie miesiąc.
ella
Moderator

Postprzez karool1988 » wtorek 07 lutego 2006, 18:19

Jakbym nie zdal 6 razy to by mnie ojciec z matka z domu wygonili, raz albo dwa mozna uwalic ale 6 razy? az mi sie nie chce wierzyc ze egzaminatorzy to takie chamy ze za wszystko uwalaja no 3 moze sie takich trafic ale 6 normalnie szokk moze dokup sobie godzin i dopiero zacznij ponowne zdawanie
24. 01. 2006 zdany egzamin za pierwszym razem:)
Ujeżdżał będę Nissana Primere 2.0TD :)
Odebrane 31.01.2006
karool1988

Yupppppiiiii!!!Zdałem!!!!

Postprzez Obi » sobota 11 lutego 2006, 18:42

Udało sie i zdałem w końcu!!!!Thx za rady !!!!myślę ,że dziś mniej się stresowałem niż jężdząc na wykupionych dodatkowych 2 godz.dzisiaj rano ;) (w innej szkole wykupione były i tak naprawdę to gość miał ze mną styczność tylko przez te 2 godz.ale wart polecenia-wszystkie błedy wytknął).Pozdro dla Pana Romana w Lodzi!!!
Egzaminator ten sam co w poniedziałek(nie zdałem przez "nie przygotowanie sie do jazdy"),Corsa ta sama co za przedostatnim razem,WORD w Łodzi ;) )
Pomógł "Grześ" w czekoladzie i postanowienie,że muszę zdać;))
Dla wszystkich w podobnej sytuacji---nie załamywać się!!!Wziąść sięw graść i nie dać się!!!
A taka a propos-to jakbym nie zdał to na dłuzszy czas chyba bym sobie odpuścił temat "prawa jazdy"(brak kasy :(( )ale było,minęło!!I'm very Happy!!!!
Za ok.3tyg, odbiór wymarzonego prawka!!!
:D
Pozdor for ALL!!!!
Zdesperowany
Obi

Postprzez Grauko » sobota 11 lutego 2006, 18:50

No widzisz, trochę to trwało, trochę cie to kosztowało (kasy i nerwów) ale w końcu się udało. Tak więc gratulacje i szerokiej drogi :D
Grauko

Postprzez jang » niedziela 12 lutego 2006, 21:51

Grauko napisał(a):No widzisz, trochę to trwało, trochę cie to kosztowało (kasy i nerwów) ale w końcu się udało. Tak więc gratulacje i szerokiej drogi :D

do tego dodam: nie zaponij o rozwadze, nie przeceniaj swoich mozliwosci, nie zapominaj mysleć i przewidywac za kierownicą :D

Prawo jazdy BCDE od 1982roku
Przejechane km 10..................... a moze i wiecej
jang

Powrót do Egzamin na prawo jazdy