Claudiee napisał(a):Słyszałam że mam ileś dni na zobaczenie swojego nagrania,myślicie że jest w ogóle sens ?
Masz 14 dni dni na odwołanie;
- owszem, ma to sens, jeżeli uważasz, że oblałaś niesłusznie.
Jeżeli nagranie potwierdzi, że egzaminator "się czepiał", to zyskasz powtórzenie egzaminu na koszt WORD, a egzaminator będzie odpowiadał za brak kompetencji.
Jeżeli ...
A jeżeli zobaczysz, że w istocie - wjeżdżałaś na skrzyżowania jak melepeta - będziesz wiedzieć, że musisz się doszkolić.
Na moje wyczucie - egzaminator nie był samobójcą i nie dążył do wpakowania samochodu pod nadjeżdżające auta.
a źle ominięcie krzaka chyba nie jest powodem do zakończenia egzaminu?
Jeśli "złe ominięcie" oznacza
wjechanie w krzak, to przerwanie egzaminu było w pełni uzasadnione. Równie dobrze mogłabyś się zdziwić, dlaczego "złe ominięcie" pachołka na placu skutkuje przerwaniem egzaminu (chociaż na pewno lakieru nie porysował).
Potrącenie przeszkody kwalifikuje się jako brak panowania nad pojazdem. Egzaminator nie musi czekać, aż wjedziesz w człowieka - zresztą masz protokół z egzaminu i wiesz, co napisał jako powód oblania .
To jest głos w dyskusji a nie: "zaśmiecanie forum, wprowadzanie bałaganu, kłótnia, prowokacja".