szerszon napisał(a): Niemcy to sieroty i tylko cudem na zakręcie nie wypadają z samochodu. Technika i klej ich broni
Mozesz mi wytlumaczyc ( najlepiej jak 5 - cio letniemu dziecku ) jak to jest z ta kompetencja i jakoscia nauki ?
W PL
- ile godzin trwa kurs na instruktora nauki jazdy ?
- Ile kategori PJ musisz miec w PL aby zostac dopuszczonym jako Instruktor nauki jazdy ?
- ile km praktyki musisz udowodnic ?
Jak odpowiesz to wtredy podyskutujemy dalej, bo na razie to wywodzisz teorie rodem z doopy wzieta o ktorej masz wiadomosci mniej niz ZERO !
To, ze Tobie sie cos wydaje nie znaczy absolutnie, ze tak jest.
szerszon napisał(a):Jak nie umiał załatwić sprawy ...
piszesz to troche szerzej jak to sie taka sprawe zalatwia ? Chetnie sie czegos nowego naucze
Blacksmith dobrze napisal, chodzi o udzial w wypadkach na terenie Niemiec innych nacji. Srednio mam co 6 miesiecy mniejszego lub wiekszego dzwona z tego conajmniej 6 wypadkow to Polacy.
Jeden skasowal mi 23 dniowe Auto na kasacje wiec o jakim poziomie wyszkolenia wogole mowisz ?
sankila napisał(a):Jeśli Niemcy na 60 mln aut mają 2,2 mln kolizji (+ 300 tys wypadków)
Niemcy cza w Niemczech, bo to w/g mnie i nietylko dosc spora roznica. Moze zadaj soboie pytanie ile nacji zyje w PL a ile w Niemczech ? Niekazdy kto jezdzi w Niemczech zrobil uprawnienia w Niemczech. JAk widze jak Polacy jezdza po mojej wiosce to wlos sie jezy, zapitala Taki mistrz kierownicy 60 km/h przez ulice na ktorej jest 7 skrzyzowan pierszenstwa z prawej. Cala nauka idzie w las, bo Taki debil nie ustapi tylko wymusza i wytlumacz to kursantowi dlaczego ma spojrzec tylko raz w lewo i jechac !
Auto moge kasowac conajmniej 4 razy dziennie a mimo tego mam je w wiekszosci przypadkow Cale.