1. Wiem,ze minelo kilka lat ,dlatego moje pierwsze pytanie,czy muszę zapisywać się od nowa na kurs? czy wystarczy ,ze wyciągnę papiery ze starostwa i zaniose do nowego WORDU? i zapisze się na teorię.
2. Czy badania beda aktualne ,i na czym polega wyrobienie PKK?
3. Jak mi poradzicie zapisac sie na caly kurs ? jezdziłam bardzo dobrze , dlatego myslalam aby wykupic sobie np. 10 godzin aby odświeżyć jazdę. Mam tez malo funduszy ,dlatego myslalam, aby wykupic godziny, bo moglabym oplacac je w ratach

4. Chciałabym najpierw zając się teorią , wiem,ze jest teraz ciezko ja zdac, dlatego wolalabym na niej sie skupic i dopiero wtedy zabrac się za praktyczny egzamin. Jednak czy jest to możliwe bez zapisywania sie na kurs? czy tylko w szkole dostane płyte z pytaniami i kasiazke?
5. Czy ktoś zdawał w Toruniu i poleci dobra szkołę nauki jazdy? Czy kurs mozna oplacac ratami?
6. Czy to prawda,ze jak zda sie egzamin teoretyczny to jest on caly czas aktualny ? stara teoria przedawniała sie po 3 miesiacach.
7. Czy ktoś mógłby mi doradzić od początku do końca co zrobić

Bardzo prosze o pomoc, byc może pytania podobne już kiedyś ktoś zadał,ale mam ich kilka i wole je umiescic tu razem. Jestem teraz bardzo zmobilizowana aby zdać prawko