słaby słuch a egzamin na prawo jazdy

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

słaby słuch a egzamin na prawo jazdy

Postprzez pkk1 » czwartek 07 listopada 2013, 17:58

czesc. zastanawiam się nad jedną rzeczą. otóż mam dość słąby słuch ale słyszę szept z 3 metrów więc nie muszę nosić aparatu słuchowego aby otrzymać prawko. często nie rozumiem co ktoś do mnie mówi. mysle że w samochodzie bede jakoś tam słyszał egzaminatora ale boję się że na placu nie bede rozumiał o co mu chodzi. zastanawiam się czy poprosić go aby mówił głośno czy lepiej nic nie mówić. miał ktoś z was kiedys podobną sytuację?
pkk1

Re: słaby słuch a egzamin na prawo jazdy

Postprzez rusel » czwartek 07 listopada 2013, 21:00

owszem, mialem na egzaminie rocznik 34, dwa aparaty sluchowe, darlem ryja ile moglem, nie pomoglo, dziadek ruszyl, dojechal do konca łuku po czym go opuscil czekając czy zaliczone, ale to nie sluch go zgubil tylko drewniana noga ktora go na ten egzamin doprowadzila wiec nie ma sie czym przejmowac, no dziadzio owszem raczej juz uprawnien nie odzyska
rusel

Postprzez pkk1 » czwartek 07 listopada 2013, 23:41

czyli lepiej powiedzieć ,że słabo słyszę czy nie?, bo się troche boje że jak powiem to do egzaminu mnie nie dopusci czy bede miał inne nieprzyjemności.
pkk1

Postprzez rusel » czwartek 07 listopada 2013, 23:44

masz powiedziec ze slabo slyszysz i prosisz o glosne komendy
rusel

Postprzez pkk1 » czwartek 07 listopada 2013, 23:51

dzieki. mam nadzieje że trafię na uprzejmego egzaminatora który nie bedzie robił z tego problemu
pkk1

Powrót do Egzamin na prawo jazdy