Kamera na egzaminie teoretycznym

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Kamera na egzaminie teoretycznym

Postprzez janek » wtorek 04 czerwca 2013, 20:20

Od 7 lat prowadze wlasna szkole jazdy i zalezy mi na wynikach moich kursantow. Pewnie pomyslisz dlaczego ktos mialby dla mnie odtajniac egzamin, ryzykujac natychmiastowe jego nie zdanie? Otoz, w zamian za wejscie na egzamin z ukryta kamera, oplacam kursantowi caly egzamin. Nie jest dla mnie to rzecza tania, ale oplacalna poniewaz, od 22.02.2013 do dzis zauwazylem wzrost zdawalnosci z 7% na 34% (czyli ponad puntkow 10 procentowych ponad srednia zdawalosci w calym kraju) a moja szkola cieszy sie coraz to wieksza popularnoscia:)

Ujawniam, nieujawnione testy na prawo jazdy B.
Jak wam się wydaje, czy w przypadku złapania takiego kursanta z kamerką odpowie on czy instruktor. Kto ma więcej do stracenia? Ja za te stoparę złotych nie dałbym się w to wrobić. A może to tylko kiepska reklama szkoły :D
sokoli wzrok...
janek

Re: Kamera na egzaminie teoretycznym

Postprzez mumu » środa 19 czerwca 2013, 09:57

no jaka akcja, ja tez bym sie nie dął bez kitu. Frajera szukaja
mumu

Zapamiętane pytania z egzaminu teorii na kat.B

Postprzez tigersoft » środa 26 czerwca 2013, 15:09

meger napisał(a):[url]..... 1437 odtajnionych pytan na prawo jazdy, paczka zawiera takze material video(orginalne pytania i odpowiedzi w jakosci 480p).

Naiwni ci , co sądzą ze odtajnią pytania... Rozmawiałem osobiście na dniach otwartych Gdańskiego PORDU z wydawcami książki i ludźmi, którzy prowadzą portal e-kierowca, że to jest tylko chwyt marketingowy, podobno wypuszczają tylko pytania, które nie zostały wcale zatwierdzone do egzaminu panstwowego i są najwyżej pokrewne im. To wcale nie bedą odtajnione pytania jakie mozemy na egzaminie spotkac :/
tigersoft

Postprzez speedy187 » wtorek 23 lipca 2013, 12:59

znam kogoś kto był z mikrokamerą szpiegowską na egzaminie i go nie złapali, tylko że on miał profesjonalną kamerę 3G, która jest bardzo mała. Kamera transmituje obraz video w czasie rzeczywistym przez sieć 3g, co sprawia, że zasięg jest nieograniczony. Druga osoba natomiast siedziała przy komputerze i dyktowała odpowiedzi do mikrosłuchawki w uchu.
Kamerka jest mała i łatwa do ukrycia
speedy187

Postprzez oskbelfer » wtorek 23 lipca 2013, 22:57

trzeba być matołem by uciekać się do takich dziwactw....
sorry taki mamy klimat....sorry - na autostradach nie ma skrzyżowań, am sorry
N'attendez pas le Jugement dernier. Il a lieu tous les jours.
oskbelfer

Postprzez disaster » wtorek 23 lipca 2013, 23:02

speedy187 napisał(a):znam kogoś kto był z mikrokamerą szpiegowską na egzaminie i go nie złapali, tylko że on miał profesjonalną kamerę 3G, która jest bardzo mała. Kamera transmituje obraz video w czasie rzeczywistym przez sieć 3g, co sprawia, że zasięg jest nieograniczony. Druga osoba natomiast siedziała przy komputerze i dyktowała odpowiedzi do mikrosłuchawki w uchu.
Kamerka jest mała i łatwa do ukrycia

No i jaki z tego wniosek?
Jeden weźmie kamerę, drugi da w łapę, trzeci będzie jeździł bez prawka.
Jak ktoś jest pierdoła to się musi do takich rozwiązań uciekać...
Ty masz rację, a ja mam karabin.
disaster

Powrót do Egzamin na prawo jazdy