Odwołany Egzamin Praktyczny

W tym miejscu zamieszczamy posty związane z egzaminami

Moderatorzy: ella, klebek

Re: Odwołany Egzamin Praktyczny

Postprzez oskbelfer » wtorek 09 lipca 2013, 15:02

Lexi napisał(a):No właśnie wyraźnie było widać, że sobie panowie pod nosem mruczą "Okularki są, okej...". Wiecie, wszystkie 3 egzaminy zdawałam w okularach, także nie wiem, co by było, gdybym przyszła w soczewkach.
Co do samych soczewek, czy widać, czy nie... No cóż, ja jestem przyzwyczajona i widzę, tak samo bliskie mi osoby (mam ciemne oczy, więc wokół tęczówek widać delikatne niebieskie obwódki). Ale gdybym miała jasne oczy to już nie byłoby tak łatwo i egzaminator musiałby wierzyć na słowo, że te soczewki mam 8)

nic nie musi wierzyc na słowo :) sam nosze soczewki i wystarczy dokladnie wpatrzyć się w oczka aby stwierdzic czy one są czy ich nie ma, a po drugie jak napisał rusel -------- mówisz do kamery, że masz soczewki, a jak ich brak to i gorzej widzisz, a jak gorzej widzisz to już na starcie masz problem...

razu pewnego pewna pani, skłamała egzaminatora iż ma soczewki....jadą sobie jadą, popełniła bład i zaczęła się tłumaczyć że nie widzi --- bo nie ma soczewek----- reszty chyba nie musze dopisywać....
sorry taki mamy klimat....sorry - na autostradach nie ma skrzyżowań, am sorry
N'attendez pas le Jugement dernier. Il a lieu tous les jours.
oskbelfer

Postprzez DarkHunter » wtorek 09 lipca 2013, 16:15

A tam, przesadzasz, ja mam jasne oczy, spytał czy mam soczewki, powiedziałam że mam i tyle.. ;) Ty mu potwierdzasz do kamery i mu to wystarczy. :) Wątpie, że jakiś egzaminator fatygowałby się żeby to sprawdzać. :D
A little less conversation, a little more action please.
DarkHunter

Postprzez oskbelfer » wtorek 09 lipca 2013, 20:34

niektóre osoby zdające chcą wyciągać soczewke z oczu.... i trzeba je powstrzymywać :)
sorry taki mamy klimat....sorry - na autostradach nie ma skrzyżowań, am sorry
N'attendez pas le Jugement dernier. Il a lieu tous les jours.
oskbelfer

Postprzez Lexi » wtorek 09 lipca 2013, 23:14

Dzięki za odpowiedzi :D :spoko: Może teraz to już nie ma żadnego znaczenia, ale od czasu egzaminu zastanawiało mnie "a co by było gdyby..."
Do trzech razy sztuka :)
11.01.2013: TEORIA (+), PLACYK (+), MIASTO (-) :(
24.01.2013: PLACYK (+), MIASTO (-)
03.04.2013: PLACYK (+) MIASTO (+) :D :D
15.04.2013: PRAWO JAZDY W PORTFELU :)
Lexi

Poprzednia strona

Powrót do Egzamin na prawo jazdy