Jak wszyscy wiemy teoria ważna jest przez 6 miesięcy i mam problem dotyczący ważności mojej teorii. teorie zdałam jeszcze na starych zasadach 23 listopada czyli gdy WORD "nie prowadził egz na kat A" czyli ważność mojej teorii liczy sie od dnia w którym WORD wznowił egzaminowanie na kat.A. W przypadku Lublina najpierw pojawiła sie inf ze od 1 kwietnia pozniej zmienili na 15 kwietnia OSTATECZNIE stanęło że zapisują od 6 maja. Z racji tego ze wyjezdzam nie bede mogła przystąpić do egzaminów do 1 paź . Byłam w word pytać się do kiedy mam wazna teorie mi powiedzieli ze do 1 paź a innemu facetowi ze liczą od maja. Dla mnie jest to niekorzystna sytuacja ponieważ przepadł mi 1 miesiąc teorii a oni tłumaczą to ze nie mieli przygotowanego placu, a tak naprawde to leżał śnieg.
Możecie mi pomóc wymyślić jak napisac pismo jakich argumentów użyc na jakie artykuły moge sie powołać.
Nie chce odpowiedzi w styl " hahahahhahaha teraz bedziesz zdawac teorie po nowemu" bo to znacznie bedzie odbiegało od tematu.
Z góry dzieki za pomoc